• Свеж
Rebnihc мачки играчки за мачки во затворен простор, меѓусебна играчка со топка со мачки со две топки за реплактирање, автоматски кинетички замав електронски играчки з?
zoom_in

Rebnihc мачки играчки за мачки во затворен простор, меѓусебна играчка со топка со мачки со две топки за реплактирање, автоматски кинетички

DEN 287.84

Стока
check Во продавницата

? 【Нова интерактивна играчка со мачки】 напред и назад занишана занишана играчка за мачки, никогаш не застанувајте по стартувањето сè додека не истече напојувањето Оваа играчка за мачки за замав може да му помогне на вашето маче да ја намали вознемиреноста и да го зголеми IQ додека се забавува. 【2 режими за играње】 Има две топки за замена, за да можете да поставите Catnip, Bell или дури и храна за мачки (не е вклучена) за дополнително да го разбудите интересот на вашата мачка. ? Ние само ја нудиме вашата мачка смешна играчка за мачки, но и безбедност. ? ? Белешка : Ако не знаете како да ја користите играчката за мачки/мачиња, видете го делот за видео на нашиот видео производ на главната слика. Или ако имате какви било прашања во врска со нашата играчка за мачки, слободно контактирајте не. Ние ќе дадеме се од себе за да го решиме вашиот проблем. ? 【Нова интерактивна играчка со мачки】 напред и назад занишана занишана играчка за мачки, никогаш не застанувајте по стартувањето сè додека не истече напојувањето. Оваа играчка за мачки за замав може да му помогне на вашето маче да ја намали вознемиреноста и да го зголеми IQ додека се забавува. 【2 режими за играње】 Има две топки за замена, за да можете да поставите Catnip, Bell или дури и храна за мачки (не е вклучена) за дополнително да го разбудите интересот на вашата мачка. ? Ние само ја нудиме вашата мачка смешна играчка за мачки, но и безбедност. ? ? Белешка : Ако не знаете како да ја користите играчката за мачки/мачиња, видете го делот за видео на нашиот видео производ на главната слика.

Поврзани производи..