• Свеж
Бемодст С-Тип Мачка Тунел, 2 Начин/3 Начин / 4 Начин/5 Начин Склопувачки С-Форма Мали Животински Цевки Кити Тунели Интерактивни Лавиринт Куќа Играчка Со Торба За Чувањ?
zoom_in

Бемодст С-Тип Мачка Тунел, 2 Начин/3 Начин / 4 Начин/5 Начин Склопувачки С-Форма Мали Животински Цевки Кити Тунели Интерактивни Лавиринт

DEN 968.00

Стока
check Во продавницата

МЕСТО ЗА КРИЕЊЕ и ИГРАЊЕ-на мачките им треба мистериозно поле каде што можат да вежбаат и да се забавуваат Пространи поврзани тунели апелираат до мачката да се крие, демне, отскокнува и брка едни со други во неа, поттикнувајќи здрава активност и изнесувајќи ги вашите мачки природен ловечки инстинкт. Тунел ОД типот с - типот с може да ја зголеми мистеријата повеќе од правиот тип и да обезбеди повеќе простор за забава. Со хартија за крцкање 3-Начини Тунели (Секоја Должина На Тунелот : 60см, Дијаметар : 25см); 4-Начини Тунели (Секоја Должина на Тунелот : 60см, Дијаметар : 25см); 5-Начини Тунели (Секоја Должина на Тунелот : 60см, Дијаметар : 25см). ПРЕНОСЛИВ И ЧИСТ - овој тунел за мачки се отвора за неколку секунди, склопувачкиот дизајниран го олеснува преклопувањето за неколку секунди и обезбеден со обезбедената еластична лента, обезбедува торба за складирање за лесно патување и складирање.

Поврзани производи..