• Свеж
KLKCMS Затворена Кутија ЗА ОТПАДОЦИ За МАЧИЊА Кутија За Отпадоци За Мачиња Послужавник За Отпадоци Голема Преклоплива Одвојлива Тава За Отпадоци За Мали Мачињ?
zoom_in

KLKCMS Затворена Кутија ЗА ОТПАДОЦИ За МАЧИЊА Кутија За Отпадоци За Мачиња Послужавник За Отпадоци Голема Преклоплива Одвојлива Тава За

DEN 1449.60

Стока
check Во продавницата

* Издржлив Материјал : кутијата за отпадоци за мачки е изработена од висококвалитетен пп материјал, кој е еколошки, има висока цврстина и е издржлив * Кутија за Отпадоци за мачки : целосно затворената кутија за отпадоци за мачки може да изолира мириси и има многу добар ефект, што е многу погодно за внатрешна употреба. Горниот дизајн на светларникот, предниот дел е влезна и излезна врата со голема големина, погодна за средни и големи мачки, а влезот и излезот имаат шупливи педали за да спречат истекување на ѓубре од мачки. * Голема Големина : тоалетот за мачки е простран, големината е околу 43, 5cmx30, 5cmx34cm/17, 13inchx12, 01nch13, 39nch, лесно се чисти, а на мачките им е погодно да влегуваат и излегуваат и слободно да се вртат. * Одлична Идеја За Подарок : кутијата за отпадоци за мачки со качулка е одлична идеја за подарок за семејството, пријателите, љубовниците и повеќе љубители на мачки. * Отстранлив Врв : Откако ќе се отстрани горниот капак, станува полузатворена отворена кутија за отпадоци, што може да ја зголеми циркулацијата на воздухот и да спречи излетување на ѓубрето за мачки. Опис : - Кутија За Отпадоци За Мачки : целосно затворената кутија за отпадоци за мачки може да изолира мириси и има многу добар ефект, што е многу погодно за внатрешна употреба. Горниот дизајн на светларникот, предниот дел е влезна и излезна врата со голема големина, погодна за средни и големи мачки, а влезот и излезот имаат шупливи педали за да спречат истекување на ѓубре од мачки.

- Material:
PP
Package Includes:
1 Cat Litter Box :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Поврзани производи..