• Свеж
Глоглоу Мачки Топка Играчки, Само Ротирачка Топка Мачка Играчка Потег Мачка Топка Играчки Рамнотежа Мачка Бркач Играчка Анти Стареење За Затворен простор За Прода
zoom_in

Глоглоу Мачки Топка Играчки, Само Ротирачка Топка Мачка Играчка Потег Мачка Топка Играчки Рамнотежа Мачка Бркач Играчка Анти Стареење За Затворен

DEN 582.40

Стока
check Во продавницата

Постојат два режима на копче за прекинувач, од кои секој може автоматски да ја задева мачката на време Режим 1, режим на притискање 2 секунди, производот се вклучува и влегува во режим на движење што емитува светлина. РЕЖИМ 2, притиснете го копчето РЕЖИМ за да го вклучите режимот на движење што емитува светлина и звук, кој има звук на птица. Флексибилно работење и управување со судир, производот ќе се движи напред-назад кога ќе се стави на земја и може да се врати назад кога е во неволја или агол. Помага да се намали деструктивното однесување кај мачките, да се зголеми нивното и да се одржи физичката будност.Одлична идеја за одржување на вашата мачка активна, среќна и здрава. Материјал за заштита на животната средина, изберете МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за заштита на животната средина, пп материјал, анти стареење, отпорност на висока температура. Стабилни перформанси на издржливост, користејќи литиумска батерија, 300mah континуирана употреба. Постојат два режима на копче за прекинувач, од кои секој може автоматски да ја задева мачката на време. Режим 1, режим на притискање 2 секунди, производот се вклучува и влегува во режим на движење што емитува светлина. РЕЖИМ 2, притиснете го копчето РЕЖИМ за да го вклучите режимот на движење што емитува светлина и звук, кој има звук на птица. Помага да се намали деструктивното однесување кај мачките, да се зголеми нивното и да се одржи физичката будност.Одлична идеја за одржување на вашата мачка активна, среќна и здрава. Флексибилно работење и управување со судир, производот ќе се движи напред-назад кога ќе се стави на земја и може да се врати назад кога е во неволја или агол. Стабилни перформанси на издржливост, користејќи литиумска батерија, 300mah континуирана употреба. Материјал за заштита на животната средина, изберете МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за заштита на животната средина, пп материјал, анти стареење, отпорност на висока температура. Сферичен дизајн, неправилна рута на движење, случајно тресење , привлекување мачки, гребење и залак.

Item Type:
Cat Tilting Ball Sports Ball
Material:
ABS+PP
Product Size:
Approx. 9cm / 3.5in in Diameter
Weight:
Approx. 305g / 10.8oz
Built-in Battery Type:
Lithium Battery (Shipped with Built-in Battery)
Battery Capacity:
300mAh
Voltage:
3.7 V
Directions for use:
1. The gear hole in the middle of the movement is aligned with the large pillar in the middle of the shell and loaded into the movement.:
2. Load the small column shell after the marking line on the small column shell is aligned with the marking line on the large column shell, and then rotate it 60 degrees in the direction of the marking CLOSE on the shell.:
3. Charge the product until the indicator light goes out.:
4. Insert the pole into the round hole on the top of the product, and lift the pole to pick up the product, indicating the successful installation of the pole.:
5. Press the MODE key to select the appropriate working mode.:
A:
Long press the MODE button for 2 seconds, and the product will

Поврзани производи..