• Свеж
Бравата На држачот на Вратата на мачката, Прилагодлив Затворач На Вратата На Вратата На Мачката За Да Ги Задржи Кучињата И Бебето Надвор Од Кутии За Отпадоци И Хран?
zoom_in

Бравата На држачот на Вратата на мачката, Прилагодлив Затворач На Вратата На Вратата На Мачката За Да Ги Задржи Кучињата И Бебето Надвор Од Кутии

DEN 89.44

Стока
check Во продавницата

СУПЕР ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : бравата на вратата на мачката не треба да се мери, ставете ја бравата на ременот на вратата на рачката на вратата, а завртката на другиот крај се прицврстува во клучалката, многу едноставна, брза и лесна за употреба Зачувајте ја маката за сечење постојани дупки за да инсталирате внатрешни врати за мачки. Прилагодлив ремен за врата за мачки : Бравата На Вратата На Мачката има минимална ширина на отворање од 1,4" и максимална ширина на отворање од 6". Бравата за миленичиња лесно виси на повеќето рачки на вратите и безбедно ја држи вратата, дозволувајќи им на мачките да бидат слободни во вашата соба кога не сте дома играјте, а потоа вратете се во неговата соба за да најдете храна. Помалиот простор, исто така, спречува поголемите кучиња да поминат низ вратата за да грабнат храна. Заштитете го личниот простор на вашата мачка од поголеми животни!. Издржливи Материјали : Бравата На Вратата На Мачката е изработена од еколошки материјали и нема мирис. Тој е дизајниран да биде подолг, пофлексибилен и помалку оштетен од нормалните производи. И може да го издржи влијанието на големиот добиток. Обезбедува мачки и кучиња со сопствен приватен простор и не се окупираат едни со други. Вашата мачка ќе се чувствува удобно и самоуверено. Полесна Опција : Заклучена или не, Бравата На Држачот На Вратата На Мачката обезбедува лесен пристап од двете страни на вратата без да го попречува вашето движење.

Поврзани производи..