• Свеж
ГИНО КАТ КЕРТ, играчки за тунели за мачки со преклопни мачки, тунел за миленичиња, отпорен на гребење, играчки за самопомош, кревети за домашни миленици за затворен ?
zoom_in

ГИНО КАТ КЕРТ, играчки за тунели за мачки со преклопни мачки, тунел за миленичиња, отпорен на гребење, играчки за самопомош, кревети

DEN 1561.60

Стока
check Во продавницата

Меки материјал-едната страна е супер мека PP памучна кратка кадифен, кој не е лесен за деформирање и колапс, а на дното е пластична крпа, која е отпорна на лизгање и отпорна на абење, со голема удобност и издржливост Голема големина - креветот за миленичиња со мачки мери 31,5 "x15.3" x9 ", што е совршено за мачки за домашни миленици од сите возрасти. Запомнете да го измерите вашето домашно милениче пред да го купите. Лесно се чисти - без пената, лесен за грижа за, Играчката за мачки може да се склопи за да заштеди простор, креветот за мачки може да се расклопи за лесно чистење, а може да се исуши директно во фен по миењето. Полна со забава : Комбинацијата на кревет за мачки и играчка за мачки го стимулира интересот на играчката на мачката. Играчката за мачки со директно цевка е дизајнирана со повеќе излегувања, а фризурата е обесена на устата на цевката, која е отпорна на залак и абење, и е лесно да се игра. Тоа е добар подарок за мачки. За нас : Ако вие Имајте какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе го решиме вашиот проблем во рок од 24 часа. Забелешка : Големината на производот се мери со рака, ќе има грешка од 1-2 см. Бренд : Gino Type Product Type : Cat Bed, големина на мачки играчки.5cm / 117x26cm+(49x70cm) / 80x23x39cm Тежина : 467g / 694g / 921g (сите со тежина на пакување) Материјал : PP памучен стил : директен дел (преклопување), полу-месечен дел (одвоен), круг на применливи животни : мачки : мачки , повеќе мачки, големи мачки, мачиња.

Поврзани производи..