• Свеж
Датотека За Гребење На Нокти за Кучиња каилангде, Подлога За Гребење На Кучиња За Нокти, Даска За Гребење На Нокти За Кучиња, Подлога За Гребење На Квадратни Гребнат
zoom_in

Датотека За Гребење На Нокти за Кучиња каилангде, Подлога За Гребење На Кучиња За Нокти, Даска За Гребење На Нокти За Кучиња, Подлога

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●Ноктите За Ножици За гребење На кучиња Без Стрес Алтернативен Начин За Нега На Нокти За Кучиња, Различен од традиционалното сечење нокти, нашата табла за гребење на ноктите за кучиња нема да го исплаши вашето куче, полесно е да се прифати Идеален за кучиња кои не толерираат традиционални алатки за сечење нокти, алтернатива на брусилки за нокти за кучиња и машинки за нокти. ●Подлога За гребење на кучиња За Нокти● : подлогата за стругалка за датотеки за нокти за кучиња е лесна за употреба, особено за почетници и нема да им наштети на ноктите на вашето куче затоа што не знаете како да користите машинки за нокти. Едноставно и лесно се ракува, а редовните поправки на ноктите на вашето куче ќе ги одржуваат чисти и уредни, како и ќе спречат острите нокти на вашето куче да гребеат дрвени подови или мебел. Quog Square Scratch Pad Quer : нашата даска за гребење на ноктите за кучиња е изработена од тврдо и висококвалитетно дрво за издржлив квалитет И мазен завршен дрвен раб обезбедува убава рачка за сите кругови. Алтернатива за сечење нокти без стрес на брусилки за нокти за кучиња и машинки за нокти. ●Лесно Среќно Украсување : можете да го обучите вашето куче да ги чеша шепите на подлогата со тоа што ќе се забавувате играјќи игри, правејќи позитивна врска со отсекување на ноктите на вашето куче и веднаш по кратко време обука ќе го земе лесно грашок! Ако вашето куче мрази украси за нокти од машинки, оваа табла за гребење на кучиња е добар избор. По можеби 10 гребнатини неговите нокти се убави и поднесени. ①Големина на производот : 13,77 инчи на 9,84 инчи. таблата за гребење на кучиња за нокти и тримери за нокти за кучиња е погодна за повеќето раси, големини и возрасти на кучиња, оваа табла е дизајнирана во стил на фиока, а исто така може да се затвори за употреба како табла за гребење, специјално дизајнирана за кучиња кои се вознемирени или паничат за кастрење на ноктите. ● Спецификација : Име На Производ : Стругалка За Нокти За Кучиња : кастрење На нокти За Миленичиња без крварењедимензии : 35х25х3см/13, 77х9, 84х1, 2бојка : Уцена : дрвен пакет вклучува : даска за Гребење На Кучиња + Шкурка● Наменета За кучиња Со стресни проблеми при средување на ноктите на традиционален начин.

Product Name:
Dog Nail Scraper
Function:
Pet nail trimming without bleeding
Dimensions:
35x25x3cm/13.77x9.84x1.2in
Colour:
Black
Material:
wood
Package includes:
Dog scratch board + Sandpaper
★ Designed for dogs with stress issues when trimming nails in traditional way. Goodbye to panic or anxiety.:
★ Patiently Guide the Dog to Use It, please reward your dog in time when your dog scratches his nails on the nail pad, training repeatedly, overcoming fear, and cultivating their good hygiene habits:
Step 1:
Let your dog try scratching by placing their paws on the board, opening the lid each time they scratch, letting him know there is a treat inside.:
Step 2:
Slowly increase the amount of time you open the lid to encourage your dog to scratch more. Until he gets used to the feeling of grinding its nails on the dog nail scratch board.:
Step 3:
Create a positive association with trimming your dogs nails by training your dog to scratch the board!:
Notice:
lf your dogs' nails are very long and bent or distorted in shape,they will need to be trimmed into a better shape by,professional vet brfore using this scratching board for the first time.In this way the nails can be trimmed well by this board.

Поврзани производи..