• Свеж
Гагиланд Почувствува Мачка Тунел за Мала Мачка &засилувач; Маче, Преклопување Мачка Игра ТУНЕЛ САМА Мачка Активност Тунел Цевка Интерактивни Мачка Играчки За Внат?
zoom_in

Гагиланд Почувствува Мачка Тунел за Мала Мачка &засилувач; Маче, Преклопување Мачка Игра ТУНЕЛ САМА Мачка Активност Тунел Цевка Интерактивни

DEN 1572.80

Стока
check Во продавницата

БЕЗБЕДЕН И СИЛЕН - Тунелот За Мачки Гагиленд е изработен од филц материјал со дебелина од 5 мм, кој има подобра поддршка и не е лесно да се деформира Филцот е мек, густ и отпорен на абење, така што вашата мачка може да игра побезбедно. Средината на тунелот е надградена на две прилепувања за засилување, така што тунелот не е лесно да се пробие кога играте. ДИЗАЈН НА ДУПКИ ЗА ДРВЈА - многу тркалезни дупки, дупки за шепи за мачки и дупки за глава на мачки се дизајнирани на тунелот, кои не само што се слатки, туку и обезбедуваат мачките да имаат доволно воздух кога играат во тунелот. Понатаму, овие дупки можат да привлечат мачки да се кријат, ловат, бркаат и лазат. САМ ТУНЕЛ ЗА МИЛЕНИЧИЊА-Нашиот тунел за мачки е многу лесен за спојување, само закопчајте две парчиња филц заедно. Може да се поврзе и во кревет за мачки или тунел за мачки во три насоки. Изберете различни начини на игра за вашата мачка, привлечете ја мачката да игра долго време и бидете среќни. ЛЕСЕН ЗА ЧУВАЊЕ - овој тунел за мачки од филц е многу мек. Кога повеќе не треба да го користите, можете да го вратите во првобитната состојба и да го навивате. Многу мала тежина, лесна за носење или складирање. НАЈДОБАР ПОДАРОК ЗА МАЧКИ - овој канал за игри е многу погоден за мачки. Тие можат слободно да шатлуваат и да се тркалаат во тунелот.

Поврзани производи..