• Свеж
К&засилувач;Х Производи За Домашни Миленици Термо-Кити Мода Поздравниот Затворен Загреан Кревет За Мачки, Загреан Кревет за Кучиња или Мачки Со Отстранлив Водоотп?
zoom_in

К&засилувач;Х Производи За Домашни Миленици Термо-Кити Мода Поздравниот Затворен Загреан Кревет За Мачки, Загреан Кревет за

DEN 831.20

Стока
check Во продавницата

ЗАГРЕАН КРЕВЕТ ЗА МАЧКИ : загреаниот кревет за мачки има мека ортопедска основа од пена и преполнети потпори за безбедност и удобност ОПТИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА : електричниот загреан кревет за мачки термостатски се контролира за автоматски да се загрее до нормалната телесна температура на вашата мачка само кога вашето маче е во загреаниот кревет за миленичиња. ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН : загреаниот кревет за мачки е со мала моќност и исклучително енергетски ефикасен; термостатски контролираниот К двете големини доаѓаат во сина и мока, малите мерки со дијаметар од 18" и големите мерки 16" х 22". КАКО ФУНКЦИОНИРА : овој загреан кревет можеби не се чувствува топол на допир кога вашето домашно милениче НЕ е во креветот; испушта мала количина топлина кога не се користи (миленичињата можат да го почувствуваат тоа), туку само се загрева до максимална температура кога вашето домашно милениче го користи креветот-видете ја сликата "Како Да Се Тестира". БРЕНД НА КОЈ МУ ВЕРУВАТЕ : Дизајниран Од К ние не користиме само делови наведени во безбедноста бидејќи безбедните делови не значат дека се правилно составени. Ние го потврдуваме целиот производ за да ја осигураме вашата безбедност - Производите За Домашни Миленици К&Х се тестираат и сертифицираат ОД МЕТ Лаборатории за да ги надминат стандардите за електрична безбедност НА САД/КА.

Поврзани производи..