• Свеж
10 Воени Ленти За Подигање-Блузни Ремени Воено одделение ЗА УСМЦ, Воздухопловни Сили, Армија И Многу Повеќе; Воени Ремени За Подигање За Да Ги Затегнете Панталоните ?
zoom_in

10 Воени Ленти За Подигање-Блузни Ремени Воено одделение ЗА УСМЦ, Воздухопловни Сили, Армија И Многу Повеќе; Воени Ремени За Подигање За Да Ги

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Еластичен Полиестер [Квалитет] најквалитетни бендови за подигање на пазарот, користени од Војската на Соединетите држави. Гордо носени Од Армијата, Морнарицата, Маринците и Воздухопловните Сили. Со гордост ја поддржуваме американската војска и нашите ветерани. [10 Пакет] Никогаш не снема блуза за подигање. Ова пакување од 10 метални ремени за блуза значи дека секогаш ќе имате при рака пар за да ги држите панталоните цврсти. Блузинг бендови воените членови можат да сметаат на. Загарантирана Издржливост . Нашите подвезици за блузи се направени од врвна еластична гума и полиестер дизајнирани да го чуваат песокот, нечистотијата, бубачките и инсектите надвор од вашите чизми! Вклучува метална кука за стегање заедно. [Големина] бендови За Подигање се секој 7,5 инчи (гасена). Стандардна големина За Блузи За чизми Армија, морски ленти за подигање, ремени за блуза На Воздухопловните Сили, ремени за блузи за панталони итн.

Поврзани производи..