• Свеж
Aasmust Облак Слајдови За Жени и Мажи, Дебели Брзо Сушење Меки Перница Влечки Слајдови ЕВА Не-Лизга Туш Чевли, Слајд Сандала Затворен &засилувач; Отворено Отворен Пети ?
zoom_in

Aasmust Облак Слајдови За Жени и Мажи, Дебели Брзо Сушење Меки Перница Влечки Слајдови ЕВА Не-Лизга Туш Чевли, Слајд Сандала Затворен

DEN 271.84

Стока
check Во продавницата

Гумен ѓон ●УНИКАТЕН ДИЗАЈН●Овој гумен слајд е погоден за секого, без оглед на полот и возраста. Изгледот има и уникатни дизајнерски елементи, влечки малку вдлабнати, совршено завиткани стапала, прсти до опашка малку превртени и тежи само 0,3 килограми, многу лесни и удобни за носење на стапалата. ●Добар Материјал●влечките за перници се изработени од лесен и издржлив материјал ЕВА, кој е еколошки, лесен и издржлив. Задебелениот амортизиран ѓон може ефикасно да ги апсорбира предните и задните удари, а Облачната Влечка може да ви обезбеди удобност при сите временски услови и трајна поддршка. €Широко Прилики Овие слајдови Од пена се погодни за сите сезони, за внатрешна и надворешна употреба, за екскурзии на плажа, пешачење, тушеви, бањи, парни соби, градини, релаксација, спортски сали итн. ●Анти-Лизгачки И Тивки Quisex влечки се дизајнирани со нелизгачки текстуриран материјал и имаат добри својства против лизгање. Нема звук на крцкање кога сте во бањата, нема потреба да се грижите за лизгање. ●ЛЕСНИ за ЧИСТЕЊЕ ● лесните и издржливи влечки за бања се многу лесни за чистење и не грижете се дали ќе се извалкате. Можете да ги исчистите со лесно бришење. Облак Слајдови За Жени и Мажи, Дебели Брзо Сушење Меки Перница Влечки Слајдови ЕВА Нелизгачки Туш Чевли, Слајд Сандала Внатрешни И Надворешни Отворени Пети Папучи За Жени и Мажи.

Поврзани производи..