• Свеж
Xsladvertis куфер 3-во-1 мултифункционален куфер за складирање со голем капацитет Темно зелен метален материјал Силна флексибилност може да носи повеќе предмети.
zoom_in

Xsladvertis куфер 3-во-1 мултифункционален куфер за складирање со голем капацитет Темно зелен метален материјал Силна флексибилност

DEN 3880.64

Стока
check Во продавницата

Тој е во цврста структура со посебен третман, непријатно да се деформира или да се скрши Колку е фантастично! Куферот е изработен од висококвалитетни пластични и метални материјали, сигурен и издржлив во дневна употреба. Обезбедува голем капацитет за сместување на обилни предмети внатре. Сè на сè, овој куфер е толку отпорен на абење и практичен за употреба! Не можете да го пропуштите!. Чувствувајте се мазна, светла боја, одличен квалитет. Отпорен на нечистотија и лесен за чистење. Рачките можат да издржат голема тежина. Висока цврстина, може да издржи одлична сила за влечење, супер издолжувачки. Доволно капацитет за вклучување на вашите различни предмети. Тој е во цврста структура со посебен третман, непријатно да се деформира или да се скрши. Колку е фантастично! Куферот е изработен од висококвалитетни пластични и метални материјали, сигурен и издржлив во дневна употреба. Обезбедува голем капацитет за сместување на обилни предмети внатре. Сè на сè, овој куфер е толку отпорен на абење и практичен за употреба! Не можете да го пропуштите!. Чувствувајте се мазна, светла боја, одличен квалитет. Отпорен на нечистотија и лесен за чистење. Рачките можат да издржат голема тежина. Висока цврстина, може да издржи одлична сила за влечење, супер издолжувачки. Доволно капацитет за вклучување на вашите различни предмети.

Поврзани производи..