• Свеж
С*Макс Ткаенина Игри Стол Со Потпирач За Нозе Широк Седиште Wideономски Игри Столици СО 4д Потпирач ЗА Раце Крем Стп Кожа Потпирачот за Глава И Лумбална Поддршка Трка?
zoom_in

С*Макс Ткаенина Игри Стол Со Потпирач За Нозе Широк Седиште Wideономски Игри Столици СО 4д Потпирач ЗА Раце Крем Стп Кожа Потпирачот за

DEN 5119.84

Стока
check Во продавницата

●onomономски Дизајн И*макс ткаенина стол за игри со потпирач за нозе е дизајниран со подебел потпирач за глава и лумбална потпора, ќе му обезбеди на вашето тело сеопфатна поддршка Заштитете го ' рбетот и лумбалниот дел со supportономска потпора на грбот. Можете да уживате во долго време на игри или работа со користење на овој гејмерски стол. ●Мултифункционални Столчиња за Играње ● 90°-160° лежечки за работа, игри, читање и релаксирање; 360° вртење, тивки и тркачки тркала за непречено движење; 15° лулка за релаксирање. Мултифункционалните гејмерски столчиња ги задоволуваат сите ваши потреби. €XLarge Широко Седиште За Удобност € 27.76" (H); димензии на седење : 22. Поширокото седиште и дебелите странични крила обезбедуваат совршено искуство за игри за секој гејмер. ●Стабилен Ако не сте задоволни од било која причина, ве молиме не двоумете се да не контактирате. С*Макс Ткаенина Гејмерски Стол Со Потпирач За Нозе Широк Седиште Computerономски Компјутер Гејмер Стол СО 4д Потпирач ЗА Раце Крем Стп Кожа Потпирач За Глава И Лумбална Поддршка Тркачки Стил Висок Грб Игри Столици За Возрасни Греј Х Голем.

Поврзани производи..