• Свеж
Детски детски кошаркарски чевли момчиња воздушни перничиња патики девојки средно средно училиште за обука на училиште кои не се лизгаат на отворено спортски чевл?
zoom_in

Детски детски кошаркарски чевли момчиња воздушни перничиња патики девојки средно средно училиште за обука на училиште кои не

DEN 767.84

Стока
check Во продавницата

Гума ѓон Мерки за платформа приближно 1,50 ". Кошаркарските чевли за момчиња имаат мода дизајнирана горната постава и пријателска за кожата, тие можат да ги направат децата стапала поудобно и да ги одржуваат нозете суви цел ден. Патиките за кошарка за кошарка имаат надворешна плоча направена од одличен филон + Air Cushion+ TPR дно, ги создава овие чевли мала тежина, перница, отпорност на лизгање и отпорност на абење. Девојките за обука на кошарка за девојчиња со висок дизајн обезбедуваат доволна поддршка за глуждот и помагаат да се заштити глуждот од повреди за време на вежбање. sneakers's high-top design provides children with sufficient safety protection to avoid spraining during intense sports. The air cushion kids sports shoes for boys girls are perfect chioce for many indoor and outdoor sports such as basketball, running, tennis, fitness, walking, jogging , Обично, патување, атлетско, вежбање, теретана или други обични прилики. Гума единствена платформата мери приближно 1,50 “. Кошаркарските чевли за момчиња ја имаат модата дизајнирана горната и поставата за пријателска на кожата, тие можат да ги направат децата стапала поудобни и да ги одржуваат нозете суви цел ден. Патиките за кошаркарски чевли за момчиња имаат надворешна плоча изработена од одлична филон + воздушна перница + TPR дно, ги прави овие чевли мала тежина, перница, отпорност на лизгање и отпорност на абење.

Поврзани производи..