• Свеж
Urlwall гаснење на гаснење лента за ракави за Sur ron Light Bee X/S Segway x160 x260, моторцикл гас гас гасни залепени рачки за зафат, рачка за акцелератор на електрична енергија за дел?
zoom_in

Urlwall гаснење на гаснење лента за ракави за Sur ron Light Bee X/S Segway x160 x260, моторцикл гас гас гасни залепени рачки за зафат,

DEN 895.84

Стока
check Во продавницата

【Совршено вклопување】 Оваа гаснење на гаснење е погоден за Sur ron S/Light Bee X/Segway X160/X260, што е најдобриот избор за надградба на вашиот мотоцикл Function Функција】 Моторциклот за прицврстување на прицврстувачите на прицврстувачите Assy може да обезбеди стабилна и генијална контрола на брзината, стабилност на работата, да ја заштити вашата безбедност, што е најдобриот избор за подобрување на перформансите на мотоциклот. 【Материјал】 Направен од пластика и ЦПУ алуминиум , анти-кабел и кабел. 【Лесно за инсталација на 3 минути】 3 минути. Затегнете ја завртката на рачката на гаснењето за да ја завршите инсталацијата. Ние сме на Интернет 24 часа на ден, доколку имате какви било прашања, добредојде да не контактирате. 【Пакет вклучен】 1xthththtle за вртење. Инструкција на инсталацијата не е вклучена. 【Совршено вклопување】 Оваа гаснење на гаснење е погоден за Sur ron S/Light Bee X/Segway X160/X260, што е најдобриот избор за надградба на вашиот мотоцикл. Function Функција】 Моторциклот за прицврстување на прицврстувачите на прицврстувачите Assy може да обезбеди стабилна и генијална контрола на брзината, стабилност на работата, да ја заштити вашата безбедност, што е најдобриот избор за подобрување на перформансите на мотоциклот. 【Материјал】 Направен од пластика и ЦПУ алуминиум , анти-кабел и кабел.

Поврзани производи..