• Свеж
Универзален систем за издувни гасови на мотоцикли се лизга на придушувачи и пригушувачи со издувна цевка од 38мм до 51мм компатибилен со Гром АТВ нечистотија велоси?
zoom_in

Универзален систем за издувни гасови на мотоцикли се лизга на придушувачи и пригушувачи со издувна цевка од 38мм до 51мм компатибилен со Гром

DEN 998.40

Стока
check Во продавницата

38-51мм за повеќето велосипеди】 Универзална лизга на пригушувач на издувни гасови компатибилни со велосипеди со нечистотија, улични велосипеди, скутери, АТВ, квад и друг велосипед со дијаметар на цевки 38 мм до 51 мм Ова е овозможено со неговиот заварен адаптер за не'рѓосувачки челик што му овозможува на лесна мешавина од вклопни цевки од 38мм до 51мм. Совети : но не е соодветно за YZF R3; GSXR 600; Ninja EX400; CBR 1000 според дизајнот на производот. 【Отстранлив убиец на ДБ】 Овој универзален пригушувач на издувни гасови звучи одлично. Willе уживате во одличниот квалитет на звукот овој систем на издувни гасови што го испорачува. Доаѓа со отстранлив буфла што можете да го користите за да доживеете низок, длабок звук. Или можете целосно да ја отстраните буфлата за да звучи гласно. 【Не'рѓосувачки челик GSXR 600; Ninja EX400; CBR 1000 според дизајнот на производот. 【Отстранлив убиец на ДБ】 Овој универзален пригушувач на издувни гасови звучи одлично. Willе уживате во одличниот квалитет на звукот овој систем на издувни гасови што го испорачува. Доаѓа со отстранлив буфла што можете да го користите за да доживеете низок, длабок звук. Или можете целосно да ја отстраните буфлата за да звучи гласно. 【Не'рѓосувачки челик и алуминиумско тело】 Издувниот моторцикл доаѓа со отстранлив убиец на ДБ што можете да го користите за да го контролирате звукот на пригушувачот. 【Спецификација】 Целокупна должина : 295 мм, врска : 38-51 мм тип на лизгање. Пакетот вклучува издувни гасови од 1 компјутер, 1 парчиња стегач и заштитна гумена лента, 1 парчиња Универзална површина на цевки за поврзување на цевки од 38мм-51мм, издувни гасови, 2 парчиња извори. 【Лесно за инсталирање】 Комплетите за издувни гасови на пригушувачот доаѓаат со стегач и хардвер за да може полесно да се инсталира. Само треба да го лизнете десно, а потоа да ја инсталирате заградата, не е потребно заварување.

Surface Color:
Black
Material:
Stainless steel
Connection Diameter:
38-51mm
Fitments:
It Is Univ ersal Muffler Can Be Used For Dirt Bike, Street Bike, Scooter, ATV, Quad And Any Other Bike With Pipe Diameter 38-51 mm :
Tips:
This muffl er can be used for most of motorcycle, diameter 38-51 mm, not for all types motorcycles.
Package Included:
Complete Accessories:
Motorcycle Universal Exhaust fits 38mm-51mm Come with:
1 PCs Exhaust 1 PCs Clamp & Protective Rubber strip:
1 PCs Universal Connect Pipe fit 38mm-51mm exhaust:
2 PCs Springs:

Поврзани производи..