• Свеж
Исцелиран 1 парчиња масажа со маса за масажа без статична коса четка за коса, четка за коса четка за коса, четка за коса, четка за коса, четка за коса, мазна чешла чешл?
zoom_in

Исцелиран 1 парчиња масажа со маса за масажа без статична коса четка за коса, четка за коса четка за коса, четка за коса, четка

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Четка за перница за воздух : Направена со квалитетен материјал, издржлив и удобен, еднократно Четки за боење на бојата на косата : Намалете ја грубоста на скалпот додека стилизирање на косата и чешлање. Чешел за стилизирање на косата : Користењето чешел од влакната може да блесне, зацрвстувањето, нежното разделување. Четки за коса со лопатка : Изработено со врвен материјал, чешел за масажа е дизајниран за -термо -употреба. Четка за коса на перница за воздух : мала тежина и дизајн на компактна големина, преносни за употреба и извршување. Четка за перница за воздух : Направена со квалитетен материјал, издржлив и удобен, еднократно. Четки за боење на бојата на косата : Намалете ја грубоста на скалпот додека стилизирање на косата и чешлање. Чешел за стилизирање на косата : Користењето чешел од влакната може да блесне, зацрвстувањето, нежното разделување. Четки за коса со лопатка : Изработено со врвен материјал, чешел за масажа е дизајниран за -термо -употреба. Четка за коса на перница за воздух : мала тежина и дизајн на компактна големина, преносни за употреба и извршување. Список на пакети 1 X Карактеристики на чешел за коса - дизајнирани во лесна големина, така што ќе се чувствувате опуштено и ќе го држите лесно чешел. -ИЗИЗА : Околу 25.65inch Воздушна торба чешел за коса.

Поврзани производи..