• Свеж
Еден чекор 3 во 1 електрична четка за топол воздух со отстранлива четка за четка, четка за топол воздух, фен за коса со еден чекор и стилер, чешел од топол воздух, четк?
zoom_in

Еден чекор 3 во 1 електрична четка за топол воздух со отстранлива четка за четка, четка за топол воздух, фен за коса со еден чекор

DEN 559.68

Стока
check Во продавницата

【3-во-1 еден чекор фен за коса】-Дизајн на четка за фен за фен, кој совршено комбинира четка за фен, железо за виткање, затегнување и чешел Комбинирајќи го сушењето на удар со четки за стилизирање, може да одговара на различни должини на косата и да создаде различен стил, да ви заштеди 50% од времето за стилизирање. 【Заштита на прегревање】- четката за топол воздух загрева режими на 1200 и 3 температурни режими (воздух / ниско / високо), сува и меки коса, исполнува различни потреби за нега на коса. Дупката за дисипација на топлина е поголема од онаа на конвенционалниот чешел на топол воздух, што ја забрзува брзата дифузија на протокот на воздух со висока температура, го проширува животниот циклус на чешел на удар и го прави побезбеден да се користи, спречува изгореници. 【Отстранлив 50-60 Hz; Енергија : 1200 W Должина на кабелот : 200 см применлива коса : Контролер на суво и влажно температура : Материјал на копчето на термичка плоча/бар : Турмалин керамички овален дизајн топол воздух четка Нова жица за греење, Surfacetemperature е 80 ° C-130 ° C. Три поставки за топлина и две брзини за да ги задоволите вашите различни барања за сушење, исправување, виткање. Најлонски пин и затегнати влакната за лесен денглгл и подобар зафат на вашата коса. Моќен тивок мотор, лесен за заклучување во вашиот стил.

Поврзани производи..