• Свеж
Четка за коса чистење чешел чешел чешла четка чиста четка четка за четка за четка за четка за четка за четка мини за отстранување на прашина за коса дома и салон кор?
zoom_in

Четка за коса чистење чешел чешел чешла четка чиста четка четка за четка за четка за четка за четка за четка мини за отстранување

DEN 57.44

Стока
check Во продавницата

100% стр Мути-функција : Оваа стандардна четки се погодни за мали работни простори и тесни простори. Дополнителниот кластер на влакната може да ви помогне да стигнете до секој агол и бразда, погоден за чистење на тесни области, споеви, навои и заварени споеви. Лесно за носење : мала големина и мала тежина; Четката со чешел е погодна за дома, салон за коса, па дури и за лична употреба, исто така е добар избор за патување. Лесен за употреба - четките за чистење имаат мазна и удобна мека рачка што е лесна за држење и контрола. Пластичните рачки се издржливи и лесни за чистење. Лесно за чистење : Само тријте неколку пати и исплакнете со вода. Ергономската рачка се вклопува удобно во вашата рака, го олеснува примената на притисокот за тврдо чистење. Четка за коса четка за чистење чешел чешла четка чешла чиста четка четка за четка за четка за чистач за четка за коса, отстранувач на четка за коса за отстранување на прашина за коса дома и салон Користете метал и полски материјал : PP пакет Вклучен : 1x четка за чистење.

Поврзани производи..