• Свеж
Најчистиот лабораториски хидрантен пакет. Чиста и силиконски без чудо климатизација и чистење без сулфат. За сите типови на коса и текстури. САД направија.
zoom_in

Најчистиот лабораториски хидрантен пакет. Чиста и силиконски без чудо климатизација и чистење без сулфат. За сите типови на коса

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Најчистата лабораторија чиста хидратација обезбедува интензивно негување и поправка за сите типови на коса Чистата хидратација шампон хидрира бидејќи нежно се чисти маслото, градењето на производите и гримата. Вашата коса ќе изгледа и ќе се чувствува ревитализирана и освежена. Дневниот балсам + маска се користи како дневен третман со климатизација или се применува од скалпот до краевите и да се остави на 5-30 минути како длабока хидрантна маска. Спреј за кондиционирање на оставање +++ е мултитаскинг производ кој работи прекувремено за да се бори против Фриз, Деагл, хидрат, измазнете, додадете сјај, да спречите оштетување, заштита и поддршка и хидрат без градење. Најчистата лабораторија е креирана за да го оспори статус кво на производи за лична нега. Нашиот фокус е создавање високо функционални производи, а притоа да се даде приоритет на безбедноста на состојките. Никогаш нема да ја жртвуваме ефикасноста на производот за ограничување на цените. Најчистата лабораторија чиста хидратација обезбедува интензивно негување и поправка за сите типови на коса. Чистата хидратација шампон хидрира бидејќи нежно се чисти маслото, градењето на производите и гримата. Вашата коса ќе изгледа и ќе се чувствува ревитализирана и освежена. Дневниот балсам + маска се користи како дневен третман со климатизација или се применува од скалпот до краевите и да се остави на 5-30 минути како длабока хидрантна маска. Спреј за кондиционирање на оставање +++ е мултитаскинг производ кој работи прекувремено за да се бори против Фриз, Деагл, хидрат, измазнете, додадете сјај, да спречите оштетување, заштита и поддршка и хидрат без градење.

Поврзани производи..