• Свеж
Вер Убавина Бербер Случај, Коса Алатка Организатор, лесен &засилувач; Преносни, Алуминиум Финиш, Трајни Козметологија Материјали, Клуч Брави, Пространа Внатрешни Р?
zoom_in

Вер Убавина Бербер Случај, Коса Алатка Организатор, лесен &засилувач; Преносни, Алуминиум Финиш, Трајни Козметологија Материјали,

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

СВИТКАЈТЕ ГИ ОМИЛЕНИТЕ РЕЗЕРВИ ЗА БЕРБЕР СО ОВОЈ СЛУЧАЈ ЗА КОЗМЕТОЛОГИЈА : оваа торба за берберски алатки е најдобра за стилисти за коса во движење Совршени за патување, овие кутии за возови за козметологија се лесни и преносливи, но сепак елегантен начин за чување на вашите најважни работи. Овие модерни компакти се обликувани со висококвалитетен материјал со чист дизајн отпорен на удари и гребнатини за да обезбедат долготрајна издржливост. ИЗРАБОТЕН ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ со АЛУМИНИУМСКА ЗАВРШНИЦА : совршен е за професионални бербери и стилисти; оваа торбичка за носење е доволно пространа за да одговара на повеќето машинки, тримери и додатоци. Нашата прекрасна алуминиумска кутија со армирани метални агли ќе додаде уникатен и иновативен изглед на вашите писти! Со својата лесна, издржлива рачка и цврст дизајн, бидете удобни да ја држите оваа торба со берберски алат со часови. ТОА Е ЗАКЛУЧУВАЊЕ ДРЖИ СЕ ШТО Е БЕЗБЕДНО : торбата за организатор што може да се заклучи има безбедносен систем за заклучување на бравата и е совршена стилска кутија за складирање. Таа, исто така се удвојува како професионален комплет за коса. Кога ги чувате вашите најскапоцени фризерски алатки, не сакате да ги оставите на отворено место каде што штетата може да биде предизвикана од топлина или прашина. Сега чувајте ги резервите на вашиот салон безбедни и заштитете ги од ргуубопитните очи. КРАЈНИОТ ДОДАТОК ЗА СЕКОЈ СТИЛИСТ ТРЕБА : оваа футрола за воз е совршен додаток за чување на најважните работи за стилизирање на вашата коса. Се одликува со шест држачи за машинка/тример кои држат сѐ на место, продолжени внатрешни послужавници за чешли и ножици и ентериер што лесно се чисти. Патувањето со ножици и машинки е олеснето со овој случај на патување. ДОБРО ДИЗАЈНИРАНА КУТИЈА ЗА БЕРБЕР : куќиштето нуди многу простор за чување на вашите омилени производи со прилагодлив ремен за рамо, џеб за чување и кади за сечило/чувар за совршена организација на вашите козметолошки алатки.

Поврзани производи..