• Свеж
8 Парчиња Петкратни Шупливи Ѕвезди За Коса Клипови Кристал Ѕвезда Фиба Сребрена Метална Коса Шноли Елегантни Геометриски Иглички За Коса Модни Шноли За Коса Додат?
zoom_in

8 Парчиња Петкратни Шупливи Ѕвезди За Коса Клипови Кристал Ѕвезда Фиба Сребрена Метална Коса Шноли Елегантни Геометриски Иглички За Коса Модни

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

●Материјал●овие ѕвездени шноли за коса се изработени од кристал и висококвалитетна легура, издржливи и цврсти, удобни за носење ●Уникатен Дизајн ● шноли Со шупливи ѕвездени дизајни, украсени со кристали и кристали, кои се извонредни и нежни, истакнувајќи ја вашата фризура и правејќи да изгледате поелегантно и поубаво. ●Широка Апликација Е Погодна За забави, родендени, свадби, церемонии, банкети и други специјални прилики. Може да се носи и во секојдневниот живот. ①Совршен Подарок Тој е исто така многу погоден како подарок за вашиот љубовник, семејство, пријатели и колеги, како нивни секојдневни украсни предмети и веруваат дека ќе бидат многу среќни да го добијат. ●Пакетот Вклучува 8 еез сребрен кристал кристал кристал шупливи ѕвезда коса клипови. ●Материјал●овие ѕвездени шноли за коса се изработени од кристал и висококвалитетна легура, издржливи и цврсти, удобни за носење. ●Уникатен Дизајн ● шноли Со шупливи ѕвездени дизајни, украсени со кристали и кристали, кои се извонредни и нежни, истакнувајќи ја вашата фризура и правејќи да изгледате поелегантно и поубаво. ●Широка Апликација Е Погодна За забави, родендени, свадби, церемонии, банкети и други специјални прилики. Може да се носи и во секојдневниот живот. ①Совршен Подарок Тој е исто така многу погоден како подарок за вашиот љубовник, семејство, пријатели и колеги, како нивни секојдневни украсни предмети и веруваат дека ќе бидат многу среќни да го добијат.

Поврзани производи..