• Свеж
6 парчиња Држач За Опашка Што Може Да Се Прошири Клип Клипови За Коса Стеги За Нокти За Коса Производител На Пунџа Алатка За Стилизирање На Коса Шнола За Девојчиња Д?
zoom_in

6 парчиња Држач За Опашка Што Може Да Се Прошири Клип Клипови За Коса Стеги За Нокти За Коса Производител На Пунџа Алатка За Стилизирање

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛ : Изработен од пластика/смола, цврст, издржлив, не лесно деформиран и обезбедува долг век на траење ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 6 Парчиња пластични кружни манжетни за коса во 6 бои, секоја боја има 1 парче; Боја : портокалова, сина, сива, кафе, црвена, црна, доволна количина за ваша употреба и замена. ГОЛЕМИНА : 6€4 см / 2.57 инчи, проширување на конска опашка за професионално одржување на целиот ден. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : може да помогне да се создаде убава и природна опашка за неколку секунди, погодна за секоја пригода, како што се забава, свадба, роденден, денот на вљубените, свршувачка и секојдневно носење. СОВРШЕН ПОДАРОК : клипови за држач за опашка што може да се прошират соодветен подарок за вашата девојка пријатели, женски пријатели, доверливи, сестри или мајки итн., како подарок на роденденска забава, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Наставникот, Нова година итн.

Поврзани производи..