• Свеж
Сукалун Метал Коса Ноктот Клип | 3 Не-Лизга Коса Фати Вилица Стегач | Коса Фати Барет Вилица Стегач За Коса Иглички За Фиксирање На Косата | Розово Злато Сребро Коса К?
zoom_in

Сукалун Метал Коса Ноктот Клип | 3 Не-Лизга Коса Фати Вилица Стегач | Коса Фати Барет Вилица Стегач За Коса Иглички За Фиксирање

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

●Лесен за Употреба Нашиот Метален Клип за Коса кој е изработен од силен и издржлив легиран материјал ги прави многу убави и извонредни Исто така е лесен за употреба. Можете да бидете сигурни дека ќе купите. ●Убав Дизајн ●Нашиот Метален Клип за Канџи изгледа убаво и може да создаде ретро, елегантен и опуштен француски стил, покажувајќи ја природната убавина на косата. Можете да бидете сигурни дека ќе купите. ●Издржлив И Цврст ● Нашите Клипови за Канџи се изработени од издржлива и цврста легура, што ги прави многу убави и извонредни. Не е лесно да се скрши. Можете да бидете сигурни дека ќе купите. `+Широка Апликација Нашиот Голем Клип За Коса Со Канџи е погоден за дома, забава, работа и патување. Тоа е одличен пакет за подароци за додатоци за коса за девојчиња и жени од сите возрасти. `+Фиксација На коса Нашиот Клип За Коса Со Канџи е совршен за сите должини и текстури на косата. неговите заби се заоблени за да спречат оштетување на косата, фаќајќи ги жиците без непријатност. Опис На Производот : 1. Изграден да трае : ќе ги користите овие повеќекратни клипови за канџи во годините што доаѓаат. Одлично за фризерство и усовршување на вашата омилена фризура, овие клипови со квалитет на салонот се изградени да траат. Секој е стручно изработен со издржливо метално тело за да обезбеди долготрајна, сигурна употреба и е опремен со пружини со професионална јачина за да се обезбеди сигурно држење.

Product size Length about:
7.7cm/3in
Weight about:
30g
Packing List:
Metal Hair Clip * 3pcs :

Поврзани производи..