• Свеж
Керамичко Мини Железо За Виткање За Кратка Коса, Компактен Лесен Виткач За Коса За Патување, 1 Инчно Загревање Стапче За Брзо Виткање За Допир, Автоматско Исклучува?
zoom_in

Керамичко Мини Железо За Виткање За Кратка Коса, Компактен Лесен Виткач За Коса За Патување, 1 Инчно Загревање Стапче За Брзо Виткање За Допир,

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Креирај салон-достоен кадрици и бранови во движење со Вазор Патување Виткање Железо Оваа алатка за стилизирање со големина на патување ви овозможува да креирате разновиден изглед каде и да е, секогаш. Керамичкото буре помага да се изедначи секое влакно додека се одржува рамнотежата на влагата на вашата коса. Совршено е за создавање на неколку бранови во коса до рамената и не вдлабнува на краевите. Напредна ПТЦ технологија за најбрзо загревање-само 30 секунди. 1 инчен барел совршен за текстура кадрици. Кул-врвот има жлебови кои лесно се држат за да ве заштитат од горење на прстите. 360° вртлив кабел за да спречите заплеткување, велкро ремен за врзување за кабелот лесен за складирање. Безбедносен држач за да можете да ја поставите пеглата без цевката да го допира шалтерот. Ниски Прекинувачи (330-360°F) за кратка коса; Високи Прекинувачи(360 - 420°F) за фина, проретчена коса. Мал и лесен За Пакување Одлично за патување и уживање во активности за одмор. Компактен и Лесен дизајн за Патување и Кампер (тежи само 6 мл), лесен за носење во чантата или торбата за вежбање. Мини стапчето за виткање одлично за брзо допирање, додавајќи малку виткање до краевите и додавајќи мало виткање на шишките. 1 инчен барел за полабави кадрици, природни бранови. Мал Виткач за Коса совршен за кратка коса и допири, виткање на краевите, малку превртување на страна, керамичко буре од 1 Инч создава кадрици со прстен со природен изглед во еден момент.

Поврзани производи..