• Свеж
Безжичен виткар за коса: Крајниот автоматски ротирачки керамички стапче за коса со 6 поставки за Temp & Timer, карактеристики на анти-скалд и анти-тен и преносен дизајн ш?
zoom_in

Безжичен виткар за коса: Крајниот автоматски ротирачки керамички стапче за коса со 6 поставки за Temp & Timer, карактеристики на

DEN 640.00

Стока
check Во продавницата

1 Безжичен дизајн обезбедува слобода на движење и погодност за стил на движење. Автоматско ротирачко керамичко стапче за коса ја прави виткањето коса без напор и создава долготрајни кадрици. 6 Поставки за температура и тајмер овозможуваат прилагодување врз основа на типот на косата и посакуваниот стил. Карактеристиките на анти-скалд и анти-затегнување обезбедуваат безбедно и удобно искуство со стилизирање. Преносен и дополнет дизајн го олеснува чувањето и користењето додека патувате. Безжичен дизајн обезбедува слобода на движење и погодност за стил на движење. Автоматско ротирачко керамичко стапче за коса ја прави виткањето коса без напор и создава долготрајни кадрици. 6 Поставки за температура и тајмер овозможуваат прилагодување врз основа на типот на косата и посакуваниот стил. Карактеристиките на анти-скалд и анти-затегнување обезбедуваат безбедно и удобно искуство со стилизирање. Преносен и дополнет дизајн го олеснува чувањето и користењето додека патувате. Безжичниот карач за коса е револуционерна алатка за стилизирање на косата која обезбедува погодност за стил без кабел. Неговиот автоматски ротирачки керамички стапче за коса за коса создава совршени кадрици без напор, додека неговите 6 температурни и тајмер поставувања овозможуваат прилагодување врз основа на типот на косата и посакуваниот стил.

Поврзани производи..