• Свеж
Масажарот на скалпот Хета за раст на косата, меки силиконски влакна за да се отстрани првут и да се олесни чешањето, чистачот на скалпот за нега на коса, опуштете се ?
zoom_in

Масажарот на скалпот Хета за раст на косата, меки силиконски влакна за да се отстрани првут и да се олесни чешањето, чистачот

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Скалп за чистење на длабока коса и масажа : четката за четка за шампон за скалпот помагаат да се ексфолира и отстранува нечистотијата, маслото и да се соберат од скалпот и косата Масирањето на скалпот со четка за шампон помага да се стимулира протокот на крв, што може да го подобри целокупниот скалп и да го промовира растот на косата. Massager Massager Опуштете се на скалпот : Нашиот чистач за коса со долги и меки силиконски влакнести лесно ќе стигне до корени на косата дури и густа коса, ги стимулира фоликулите на косата и ќе го зголеми протокот на крв во скалпот со нашата масажерна, влажна или сува употреба, промовирање на раст на косата. Подобрена апсорпција на производи : Користењето четка за шампон за скалп може да помогне во дистрибуирање на шампон рамномерно низ вашата коса и скалп, осигурувајќи дека секое влакно е темелно хрането. Совршено за разни фризури од густи до тенки, кратки или долги, и без оглед влажни или суви, дури и за зетот на косата на вашите миленици. Да се ​​истуширате со оваа мека четка за шампон ја прави вашата коса и скалп чистач отколку порано. Мека и висококвалитетна четка за коса ви овозможува пријатно искуство за перење. Совршено за разни фризури од густи до тенки, кратки или долги, и без оглед влажни или суви, дури и за зетот на косата на вашите миленици.

Поврзани производи..