• Свеж
ПОЈУРА Силен Држач За Коса Клипови За Вилица,Лента За Глава, Зелена Пеперутка Клип За Фаќање Клип За Коса Женски Приврзок Голем Клип За Ајкула Шамија Во Антички Сти?
zoom_in

ПОЈУРА Силен Држач За Коса Клипови За Вилица,Лента За Глава, Зелена Пеперутка Клип За Фаќање Клип За Коса Женски Приврзок Голем Клип

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Кристали искра и сјај Минималистички стил темперамент зграби клип. Силен зафат, цврст и цврст, не е лесен за повредување на косата. Користење на легура технологија. Добредојдовте да нарачате и да се грижите за обезбедување на квалитет. Минималистички стил темперамент зграби клип.Кристали искра и сјај.Користење на легура технологија.Силен зафат, цврст и цврст, не е лесен за повредување на косата.Може да се совпадне со различни стилови.Материјал : металстил : Јапонија и Корејасостојба : New Category : Зграби Клипсајз : 11*5cmpacking клип за коса * 1 белешки. Поради различни монитори и светлосни ефекти, вистинската боја на производот може да биде малку поинаква од бојата на сликата. Многу благодарам. Поради рачно мерење, дозволеното отстапување на мерењето е 1-3см.

Поврзани производи..