• Свеж
Четка за боја на коса, Издржлива Четка За Боја На Коса И Комплет Сад Со Удобна рачка За Салонска Продавница За Фризерски Салон Професионален Стилист Безбедни Tools Ал?
zoom_in

Четка за боја на коса, Издржлива Четка За Боја На Коса И Комплет Сад Со Удобна рачка За Салонска Продавница За Фризерски Салон Професионален

DEN 1219.20

Стока
check Во продавницата

●АНТИСТАТИК●Мек чешел заби на одборот за нагласување, нема штета на скалпот, антистатички и не деформира ●КОМПЛЕТ за БОЈА НА КОСА Е достапен комплет алатки за боење коса за употреба, доволно за да ја задоволите потребата за стилизирање на вашата коса. ●УДОБНА РАЧКА●рачката на таблата за нагласување е нелизгачка и удобна за држење, лесна за нанесување напивки за боење на косата. ®НЕ Е ЛЕСНО ДА ПАДНЕ. има прстен за задржување на дното на садот за боење, стабилен и не е лесен за паѓање. €ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ q четката за боја на коса и комплетот садови изработени од квалитетен материјал, безбеден и еколошки, цврст и издржлив. ●АНТИСТАТИК●Мек чешел заби на одборот за нагласување, нема штета на скалпот, антистатички и не деформира. ●КОМПЛЕТ за БОЈА НА КОСА Е достапен комплет алатки за боење коса за употреба, доволно за да ја задоволите потребата за стилизирање на вашата коса. ●УДОБНА РАЧКА●рачката на таблата за нагласување е нелизгачка и удобна за држење, лесна за нанесување напивки за боење на косата. ®НЕ Е ЛЕСНО ДА ПАДНЕ. има прстен за задржување на дното на садот за боење, стабилен и не е лесен за паѓање. €ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ q четката за боја на коса и комплетот садови изработени од квалитетен материјал, безбеден и еколошки, цврст и издржлив. Мек чешел заби на одборот за нагласување, нема штета на скалпот, антистатички и не деформира.

Поврзани производи..