• Свеж
Непослушен Русокоса Брави Русокоса Подобрување Шампон, Вегетаријанска 97% Природни, Сулфат Слободен Силиконски Без Парабен Русокоса Осветлување Шампон, за Обоена ?
zoom_in

Непослушен Русокоса Брави Русокоса Подобрување Шампон, Вегетаријанска 97% Природни, Сулфат Слободен Силиконски Без Парабен Русокоса

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

ШАМПОН за ПОДОБРУВАЊЕ НА РУСОКОСАТА : Осветлете ја и подобрете ја вашата руса или истакната коса со овој мулти-наградуван русокос шампон Нежно ја чисти додека ја подобрува косата третирана во боја и ја штити од избледување. НЕЖНО ЧИСТИ и ОСВЕТЛУВА : Нашиот коктел од 11 амино киселини помага да се заштити бојата и да се работи на подобрување и осветлување на русата коса. Екстрактите од Камилица и Лимон постепено ја осветлуваат и и даваат на русата коса изглед бакнат од сонце. ПРИРОДЕН И ВЕГАНСКИ ПРИЈАТЕЛСКИ : нашиот природен русокос шампон за осветлување е формулиран со 97% Природни Состојки. Тоа е 100% Вегански И Без Суровост. Направено со 100% етички тргуван и одржлив материјал. ЗА КОСА ТРЕТИРАНА ВО БОЈА : овој русокоса шампон без сулфат за обоена коса ја обезбедува целата моќ за подобрување на русокосата. Тоа е парабен, и петрохемиски слободен. Таа има утешна мирис на кашмир и мед мирис. НАГРАДУВАН ПРОИЗВОД ЗА НЕГА НА КОСА : Жени основани Од Експерти За Природна Убавина. Вон "Најдобар Шампон" Во Потесниот Избор За Убавина Мама И Бебе Награди 2018. Освои "Најдобар Шампон И Природен" (Бронзена Награда) Во Библиски Награди За Убавина 2020 година. Непослушен беше награден со скокање зајаче Сертификација Од Страна На Суровост Бесплатни Меѓународни Во февруари 2019.

Поврзани производи..