• Свеж
Еумос Лента Во Продолжување Отстранувач Лепило И Остатоци Отстранувач На Коса Продолжување Лента Отстранувач Брзо Дејство Коса Екстензии Отстранување На Перика ?
zoom_in

Еумос Лента Во Продолжување Отстранувач Лепило И Остатоци Отстранувач На Коса Продолжување Лента Отстранувач Брзо Дејство Коса Екстензии

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ОТСТРАНУВАЧ НА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА КОСАТА СО БРЗО ДЕЈСТВО : еумос лента за коса во растворувач за отстранување на продолжување е специјално дизајниран за брзо и лесно отстранување на лепилото за продолжување на косата додека е нежен за вашата кожа и коса Нашиот брз отстранувач на база на масло е совршен за чувствителни скалпи и ќе ги натера вашите екстензии за коса да се залепат без никакво влечење или оштетување. нашата леплива лента во отстранувач е формулирана со употреба на цитрусни масла и екстракти кои ќе работат на кој било стил на лента во екстензии или меки врски. ЛЕСНИ ЗА УПОТРЕБА НАСОКИ : за да ја користите нашата лента во отстранувач на екстензии за коса, прво започнете со прскање на дарежлива количина на отстранувач на лепило за лепило директно на јазичињата на лентата. Оставете го спрејот за коса да отстои неколку минути. Користете ги прстите за нежно одвојување на продолжените фризури. Откако ќе се отстрани целата лента за продолжување на косата, измијте ја косата со шампон 1-2 пати за да ги отстраните остатоците од растворувачот. ЕФИКАСНО И МИРИСА ОДЛИЧНО : Кремаста текстура за беспрекорно лизгање за време на апликацијата, работи особено добро со која било од нашите ленти во екстензии за коса. Тоа ќе ја олабави врската помеѓу кожата и лентата, како и врската помеѓу единиците на перика од лента и чипка. Овој отстранувач на продолжување на лепилото го прави чистењето и одржувањето ветре. ЛЕСНО ОТСТРАНУВАЊЕ И БЕЗБЕДНО : Нема мирис и безбеден за чувствителна кожа, Не Содржи груби хемикалии или токсини и нема латекс, така што е 100% безбеден за вашата кожа. РАБОТИ НА ВИСТИНСКИ ЕКСТЕНЗИИ ЗА КОСА : ние разбираме колку е важно да се осигурате дека вашите екстензии за коса ќе останат во добра состојба. За разлика од другите отстранувачи на лепак базирани на алкохол, нашиот отстранувач на обврзници за продолжување На еумос нема да предизвика вашата коса да стане пржена, сува или да изгори. Нашиот отстранувач на лепак за продолжување на косата е идеален за употреба со лента во екстензии на коса човечка коса, лента за замена на продолжување со лента, двострана лента за коса, продолжување на косата со плетење човечка коса и еднострана лента за продолжување на косата.

Поврзани производи..