• Свеж
Мхдгг Голем Лак Коса Канџи Клипови За Жени, 4 парчиња Лак Коса Барет Нелеплив Канџи Клип За Тенка Густа Кадрава Коса, Лак Коса Облечи Додатоци За Роденденска Забава ?
zoom_in

Мхдгг Голем Лак Коса Канџи Клипови За Жени, 4 парчиња Лак Коса Барет Нелеплив Канџи Клип За Тенка Густа Кадрава Коса, Лак Коса Облечи Додатоци

DEN 109.76

Стока
check Во продавницата

Игла За Коса Во сладок Стил : овие клипови за коса се направени од сатен, кои се едноставни, убави и елегантни, изгледаат убаво на вашата коса и додаваат сладок темперамент на целата ваша облека Мали По Големина : ви обезбедуваме 4 парчиња лак за коса, способни да ги задоволат вашите дневни потреби, можете да користите една или неколку шноли истовремено за да создадете различни фризури. Силен Зафат : декоративните клипови за коса додатоците за коса се дизајнирани со испреплетени заби, кои лесно се отвораат и затвораат и можат цврсто да се држат на косата. Победи?паѓајте лесно и не ја оштетувајте косата. Не само што ќе го задржи убав изглед, но, исто така, донесе многу комплименти. Различни Прилики : Елегантните штипки за коса се првиот избор за излегување, забави, родендени, свадби, танци, банкети и други прилики. Клипот за канџи не само што ве одржува прекрасен изглед, туку носи и многу комплименти.Тие можат одлично да одговараат на вашите секојдневни модни облеки и различни фризури. Совршени Подароци : Елегантни и стилски метални штипки за коса се совршен подарок за роденденски забави, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Божиќ или други празници. Им носи сонливо чувство на жените и девојките. Спецификација : Количина : 4 парчиња Материјал Изработен од квалитетен сатен, клипот за коса може да ви помогне при фиксирање на вашата коса, што е и корисен додаток за коса.

Quantity:
4pieces
Material:
Made of quality satin ,the hair clip can help with fixing your hair, which is a helpful hair accessory as well.:
Wide Application:
Delicate and beautiful hair clip set is a wonderful gift for your family, friends and anyone you loved.:
Ideal For:
Suitable for girls and women to wear in different occasions, such as parties, wedding ceremony, home coming parties, concerts and so on, you can choose different hairbands according to your outfits.:
Applicable Hair Styles:
Ponytails, top knots, braids, buns, updo and more.Long hair, short hair, straight hair, curly or wavy hair, thin hair, medium-thick hair, thick hair, and extra thick long hair.:
Package Includes:
4 x Bow Hair Claw :

Поврзани производи..