• Свеж
Вефсу Автоматски Виткач За Коса Автоматски Виткач За Коса Пренослив Ротирачки Виткање На Железо Ротирачко И Виткање На Косата Автоматско Исклучување На Косата Пр?
zoom_in

Вефсу Автоматски Виткач За Коса Автоматски Виткач За Коса Пренослив Ротирачки Виткање На Железо Ротирачко И Виткање На Косата Автоматско

DEN 559.52

Стока
check Во продавницата

ВКЛУЧЕНИ ПОВЕЌЕ ДОДАТОЦИ : Автоматскиот Виткач За Коса Доаѓа Со 1 Пластичен Чешел и 2 Штипки за Коса Помагајќи Ви Да Прилагодите Различни Фризури Поудобно И Полесно Со Оваа Пегла За Виткање. Ве Чека Спирално Железо За Виткање, Дојдете И Земете Го. ЛЕСНО и ЕФИКАСНО : Ова Железо За Виткање се Загрева За 8 Секунди, Високата Температура Ја Омекнува Косата, Ефикасно Ја Зголемува Издржливоста и Брзо Заштедува време. Само Ставете Ја Косата, Притиснете Го Страничното Копче и Држете Неколку Секунди и ќе Имате Зачудувачки Брановидни Кадрици. ВКЛУЧЕНИ ПОВЕЌЕ ДОДАТОЦИ : Автоматскиот Виткач За Коса Доаѓа Со 1 Пластичен Чешел и 2 Штипки за Коса. Помагајќи Ви Да Прилагодите Различни Фризури Поудобно И Полесно Со Оваа Пегла За Виткање. Ве Чека Спирално Железо За Виткање, Дојдете И Земете Го. ЛЕСНО и ЕФИКАСНО : Ова Железо За Виткање се Загрева За 8 Секунди, Високата Температура Ја Омекнува Косата, Ефикасно Ја Зголемува Издржливоста и Брзо Заштедува време. Само Ставете Ја Косата, Притиснете Го Страничното Копче и Држете Неколку Секунди и ќе Имате Зачудувачки Брановидни Кадрици. автоматско виткање железо за автоматско Виткање - Сон Еластични Кадрици170°C : Тенка, кршлива, оштетена коса180°C : Мека Или коса 190€ : Нормална коса200°C : Густа или тврдоглава коса8 секунди брзо загревање2 поставки за насочено виткање за лесно создавање разновидни зачудувачки кадрицикерамички дизајн на облога го намалува испарувањето на косата за време на загревањето, го зголемува сјајот и го намалува разлетувањето автоматско виткање на косата Автоматско виткање железо За Автоматско Виткање Заштитен Капак Пакетот Вклучува : 1x автоматско Виткање железо1x comb2x иглички.

Поврзани производи..