• Свеж
Скршена четка за чистење на косата, мултифункционална четка за вратот Даустер одвојлива брада за бричење четка за четка за чистење на косата за коса за берберница ?
zoom_in

Скршена четка за чистење на косата, мултифункционална четка за вратот Даустер одвојлива брада за бричење четка за четка за чистење на косата

DEN 139.04

Стока
check Во продавницата

Лесно за метеж : Четката за вратот е изработена од мек и лесен материјал, пријателска за кожата и удобна четка коса, лесна за замаглување на скршената коса Мултифункционална : Мултифункционална употреба, нашата скршена четка за коса може да се користи за бричење на брадата или сечење на косата скршени алатки за чистење на косата. Одвојлив дизајн : Одвојлив дизајн, специјален и лесен за чистење, професионален за употреба на берберница. Лесен за употреба : Површината на рачката е тркалезна и сјајна, лесна за употреба за употреба, издржлива и практична. 3 Факултативни бои : Нашата скршена четка за коса за коса има 3 изборни бои за избор, исполнување на различни побарувања. Направено од мек и лесен материјал, пријателска за кожата и удобна четка, лесна за замаглување на скршената коса. Мултифункционална употреба, може да се користи за бричење на брадата или сечење на косата скршени алатки за замавнување на косата. 3 Факултативни бои за избор, исполнување на различни барања. Одвојлив дизајн, специјален и лесен за чистење, професионален за употреба на берберница. Површината на рачката е тркалезна и сјајна, лесна за употреба за употреба, издржлива и практична. Specification : Item Type : Broken Hair Sweep Brush Optional Color : Gold, Black, Silver Size : Approx.3in (H x L) Package List : 1 x Broken Hair Sweep Brush Warm Tips : Manual measurement, Ве молиме, дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење.

Item Type:
Broken Hair Sweep Brush
Optional Color:
Gold, Black, Silver
Size:
Approx.13.5 x 5.8cm / 5.3 x 2.3in (H x L) 
Package List:
1 x Broken Hair Sweep Brush:
Warm Tips:
Manual measurement, please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Поврзани производи..