• Свеж
BeautyFlier Universal Curling Iron Cover ракав, платно отпорен на топлина виткање и држач за рамен железо, рамен железо виткање стапче за патување торбичка торбичка за патување, сала?
zoom_in

BeautyFlier Universal Curling Iron Cover ракав, платно отпорен на топлина виткање и држач за рамен железо, рамен железо виткање стапче за

DEN 223.52

Стока
check Во продавницата

Многу удобен преносен, отпорен на миење и топлина Овој држач за железо за виткање е дизајниран да одговара на најголемата големина на алатки за стилизирање на косата, 4 внатрешни џебови за да ги задржите вашите чешел, додатоци за коса и кабли за алатки добро организирани. Дизајн на затворање на патент : Лесно е да се облече и полетува. Може да се отвори целосно и да ги стави само алатките за коса за да се оладат. Совршено да се држи рамно железо, виткање железо, или затемнувачи и стилизирање на пегли кога патуваат или дома; Супер лесен за рака да го носите и да го обесувате дома или хотел кога патувате. Многу удобен преносен, отпорен на миење и топлина. Овој држач за железо за виткање е дизајниран да одговара на најголемата големина на алатки за стилизирање на косата, 4 внатрешни џебови за да ги задржите вашите чешел, додатоци за коса и кабли за алатки добро организирани. Дизајн на затворање на патент : Лесно е да се облече и полетува. Може да се отвори целосно и да ги стави само алатките за коса за да се оладат. Совршено да се држи рамно железо, виткање железо, или затемнувачи и стилизирање на пегли кога патуваат или дома; Супер лесен за рака да го носите и да го обесувате дома или хотел кога патувате.

Поврзани производи..