• Свеж
Без лента за виткање на виткање со клип за коса и ленти за коса, лента за глава без виткање на топлина, ролери за пена за коса без топлина.
zoom_in

Без лента за виткање на виткање со клип за коса и ленти за коса, лента за глава без виткање на топлина, ролери за пена за коса без топлина.

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Оваа шипка за виткање на косата може да се користи без никакви електрични, потребни за топлина, можете лесно да го искористите вашиот стил на коса, да нема оштетување на вашата коса Оваа лента за глава за коса без топлина ќе ви даде нов начин на виткање на вашата убава коса. Youе ви даде прекрасни кадрици без да ставате топлина во вашата коса. Можете да го завиткате на врвот, или да ја поправите едната страна со лента за глава како конска опашка, а потоа да го завиткате од другата страна на лентата за виткање за да се исуши или малку влажна коса, и користете лента за глава за да ја обезбедите еластичната лента на дното . Бидете сигурни дека цврсто завиткајте и ул. Оваа лента за глава за виткање на косата е погодна за употреба дома или носи кога ќе излезете. Погоден за сува или влажна коса. Дајте ви убава фризура секој ден. Зачувајте го вашето време. Изработено е од високо квалитетен материјал, може да се користи подолго време. Може да се користи за разни прилика, како што се роденденски забави, банкети и секојдневно носење. Оваа шипка за виткање на косата може да се користи без никакви електрични, потребни за топлина, можете лесно да го искористите вашиот стил на коса, да нема оштетување на вашата коса. Оваа лента за глава за коса без топлина ќе ви даде нов начин на виткање на вашата убава коса. Youе ви даде прекрасни кадрици без да ставате топлина во вашата коса. Можете да го завиткате на врвот, или да ја поправите едната страна со лента за глава како конска опашка, а потоа да го завиткате од другата страна на лентата за виткање за да се исуши или малку влажна коса, и користете лента за глава за да ја обезбедите еластичната лента на дното .

Item Type:
Heatless Curling Rod
Material:
Plastic + Foam Sponge + Fabric
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 3x100cm / 1.2x39.4in
Weight:
Approx. 75g / 2.6oz
Package List:
1 x Heatless Curling Rod2 x Hair Band1 x Hair Clip1 x Instruction Manual
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..