• Свеж
рокибилни 12х Клипови За Коса Стеги За Коса Различни Пакувања За Коса, Клипови За Банана Клип За Коса Клипови За Коса За Долга Коса, Сите Типови Коса, Тенка Коса, Шмин?
zoom_in

рокибилни 12х Клипови За Коса Стеги За Коса Различни Пакувања За Коса, Клипови За Банана Клип За Коса Клипови За Коса За Долга

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Карактеристики : клиповите за Канџи се мазни што нема да ја повредат вашата коса; убава и елегантна, и не е лесна за кршење; добра алатка и додатоци за стилизирање на косата, погодна за украси за коса за жени и девојки Широко Повод : овие модни стајлинг клипови за коса може да се применат во различни прилики, како забави, церемонии, родендени, банкети и секојдневно носење. Сигурен : правоаголни клипови за коса се изработени од премиум и метал, силен и издржлив материјал што ги прави убави и извонредни. Моден Дизајн : Украсни шноли со еднобојна боја, не само што ја разубавуваат вашата коса, туку постигнуваат и грациозен и сладок темперамент, правејќи ве шармантни и елегантни. Не Се Лизга : во облик на канџи во голема мера може да се справи со густа или тенка коса; доволно долги клипови за коса ќе се држат цврсто, совршено за густа, тенка, кадрава или права коса. Карактеристики : клиповите за Канџи се мазни што нема да ја повредат вашата коса; убава и елегантна, и не е лесна за кршење; добра алатка и додатоци за стилизирање на косата, погодна за украси за коса за жени и девојки. Широко Повод : овие модни стајлинг клипови за коса може да се применат во различни прилики, како забави, церемонии, родендени, банкети и секојдневно носење. Сигурен : правоаголни клипови за коса се изработени од премиум и метал, силен и издржлив материјал што ги прави убави и извонредни. Моден Дизајн : Украсни шноли со еднобојна боја, не само што ја разубавуваат вашата коса, туку постигнуваат и грациозен и сладок темперамент, правејќи ве шармантни и елегантни. Не Се Лизга : во облик на канџи во голема мера може да се справи со густа или тенка коса; доволно долги клипови за коса ќе се држат цврсто, совршено за густа, тенка, кадрава или права коса. Опис : - Моден Дизајн : Украсни шноли со еднобојна боја, не само што ја разубавуваат вашата коса, туку постигнуваат и грациозен и сладок темперамент, правејќи ве шармантни и елегантни.

- Material:
, Metal
- Color:
Multicolor
- Size:
approx. 5cmx4.5cmx4.5cm/1.97inchx1.77inchx1.77inch
- 10.5cmx5cmx4.5cm/4.13inchx1.97inchx1.77inch:
Package Includes:
12 Hair Claw Clips:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.:

Поврзани производи..