• Свеж
Umusjoy Скалп апликатор чешел, вибрирачки масло за коса апликатор за апликација за третман на коса Апсорб, масажа на главата, губење на анти-коса, раст на косата, со USB-п?
zoom_in

Umusjoy Скалп апликатор чешел, вибрирачки масло за коса апликатор за апликација за третман на коса Апсорб, масажа на главата, губење на

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

【2 in 1 Hair Brush】Umusjoy scalp hair oil applicator comb is design to brush hair with hair care nutrient solution or hair oil, making the liquid deeply reach hair root and massage the scalp, which can stimulate scalp cells active and anti hair loss, Идеален подарок за роденден/ Божиќ за вашите пријатели или семејство 【6ml Видлив течен резервоар】 Овој течен чешел за коса без безжичен скалп е вграден течен резервоар од 6 ml, каде што можете да ставите раствор за хранливи материи за коса, есенцијално масло, климатик за коса итн. Со резервоарот за вода во скала, можете да контролирате дозирање од 1мл точно секој пат, Намалете го отпадот од течност и избегнувајте хаос. 【Mini & Easy за грабнување】 Обликот на оваа четка за апликација за безжична коса течност е ергономски дизајн на телото, не е лесен за лизгање, лесно можете да го зграбите телото. Мини дизајн, тенок и лесен, преносно е да се носи каде и да е. 【Type-C УСБ-полнење】 Овој електронски апликатор за корен чешел е вградена батерија. Со типот USB C, можете да го направите целосно да се наполни за 1 час и да го користите околу една недела. Многу погодно за патување. 【Анти-лик и IPX5 водоотпорен】 Работ е дизајниран да биде цврсто запечатен и нема да дозволи течноста да се прелева или истекува. IPX5 водоотпорен, изработен од ABS, силиконски и не'рѓосувачки челик, лесен за чистење. Ако имате какви било проблеми со овој преносен чешел за апликатор за скалп за коса, ве молиме контактирајте со нас слободно. Забелешка : Ова не е дизајн за складирање на течности, ве молиме користете од сите течни лица секој пат, или може да доведе до тоа течноста да стане лоша или други проблеми. 【2 in 1 Hair Brush】Umusjoy scalp hair oil applicator comb is design to brush hair with hair care nutrient solution or hair oil, making the liquid deeply reach hair root and massage the scalp, which can stimulate scalp cells active and anti hair loss, Идеален подарок за роденден/ Божиќ за вашите пријатели или семејство.

Поврзани производи..