• Свеж
Сет за четки за коса - тркалезна четка за сушење на удари - професионална четка од 1,3 инчи за стилизирање и салони за избавување - четка за разоткривање - керамичка ло?
zoom_in

Сет за четки за коса - тркалезна четка за сушење на удари - професионална четка од 1,3 инчи за стилизирање и салони за избавување

DEN 518.08

Стока
check Во продавницата

25% побрзо сушење - сакајте го тој прекрасен изглед на избавување, но мрази колку време ви трае косата за да се исуши? Сега можете да го имате тој само-лево-салон изглед во дел од времето! Со подолга четка за буриња на Осенсија, времето за сушење е намалено за 25%, што ви дава пропаѓање на бомби во ниеден момент! Работи на влажна или сува коса - работи за мажи, жени и деца без никаква болка, совршена за права коса, кадрава коса, тенка коса, густа коса, оштетена коса, перики, па дури и екстензии! Чистењето е ветре бидејќи има помалку опаѓање на косата и кршење Четкањето е без болка и на влажна или на сува коса со помалку кршење. Зачувајте ја косата да излезе и да заврши на подот на бањата или во мозоци, и нема повеќе да ја искинувате косата. Ултра-флексибилна-вентилирана и супер лесна за да може да се користи при сушење на удар. Воздухот поминува слободно, што резултира во побрзо време на сушење. Flexy Brush е едноставно најдобрата четка за разоткривање за кадрава коса. Неговите флексибилни и мулти-димензионални влакна се специјално дизајнирани за да ви помогнат да ги разоткриете кадриците, да избегнете можна штета и кршење. Стајлингот никогаш не бил толку лесен - зграпчете ја косата што ви треба со пинот за пресекување на тркалезната коса! Неговиот ергономски, лесен дизајн не ги убива рацете, но ви дава волумен и стил на убијци. Од фенси ажурирања до меки бранови, вашата пропуштена тркалезна четка е тука за да ви помогне!. Целосно-флекс, лопатка со широка платформа-Флексибилните влакна на четката се одлични за возрасни и деца со тендер или чувствителни скалпи. Професионално е во отстранување на јазли и затегнувања, уникатните влакната можат нежно да ги одвојат дури и најтешките наметки без да се искинат, да се виткаат или да влечат.

Поврзани производи..