• Свеж
Држач за Машинка за Коса зетилинг, Решетка За Бербер За Бербери За Бербери, Решетка За Складирање На Фризер За Фризер Монтиран На Ѕид Решетка За Складирање Алатки З?
zoom_in

Држач за Машинка за Коса зетилинг, Решетка За Бербер За Бербери За Бербери, Решетка За Складирање На Фризер За Фризер Монтиран На Ѕид

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ПРОФЕСИОНАЛНИ АЛАТКИ ОРГАНИЗАТОР : дизајнот на Партицијата може да се користи за складирање на 4 електрични машинки за коса, може да се стави со електрични машинки за коса, електрични шини, четки за коса, чешли во исто време ПРАКТИЧНА УПОТРЕБА : Специјален дизајниран за берберница и професионален фризерски салон за употреба. Заштеда на време и лесно за одржување на вашите машини за сечење организирани со користење на оваа 4 засеци берберска лента!. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Погоден за поставете четка за чистење коса, чешел и некои други алатки за стилизирање на косата за да ја направите вашата работа потечно и да ви обезбеди подобро искуство за да ја зголемите ефикасноста на работата. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : 4-те дупки се резервирани на панелот, опремени со завртки, лесни за инсталирање и може да се постават со електрични машинки за коса, електрични шини, четки за коса, чешли во исто време. ПОТРЕБНИ ДОДАТОЦИ : Едноставни и лесни за да се избегне непотребна штета и гребнатини за алатки за облекување на косата. Виси на ѕидот за да заштедите простор, практичен додаток за облекување на косата. Специјално дизајниран за берберница и професионален фризерски салон за употреба. Погоден за чување ножици за сечење коса, скршено чистење на косата, четки за коса, пегли за виткање итн.

Поврзани производи..