• Свеж
Тркалезна четка за коса, сушење на сушење виткање за коса, професионална дрвена рачка анти-статичка кадрава коса чешел фризер радијална тркалезна четка
zoom_in

Тркалезна четка за коса, сушење на сушење виткање за коса, професионална дрвена рачка анти-статичка кадрава коса чешел фризер радијална

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Преносен и удобен за употреба и носење : Овој лесен чешел го прави едноставно да се има при рака или во вашата чанта за употреба во текот на денот Исто така, мал и компактен за едноставно да се фрли во вашата торба за патување или одмор. Кадрава чешел за коса : Главната функција на чешелот е меки вашата коса и прави да изгледате многу елегантно. Подобрување на контролата на стилизирање. Висок квалитет : Направено од високо одделение материјал, кој е еколошки и здрав за човекот и животната средина. Овој производ е нераскинлив, нераскинлив и не ја прободува вашата кожа. Одлично за сите типови на коса : Овој чешел е совршен за враќање и додавање на волумен на фино, средно, густа, истенчување на косата, кадрава или брановидна коса, груба коса, етничка и текстурирана или опуштена коса, природна коса. Одличен дизајн : Дизајнот на рачката на бранови го прави поблизу до вашата дланка и ве прави да се чувствувате удобно, што ја намалува повредата на зглобот. Лесно е и погодно за употреба. Добар помошник за вашата убавина. Преносен и удобен за употреба и носење : Овој лесен чешел го прави едноставно да се има при рака или во вашата чанта за употреба во текот на денот. Исто така, мал и компактен за едноставно да се фрли во вашата торба за патување или одмор. Кадрава чешел за коса : Главната функција на чешелот е меки вашата коса и прави да изгледате многу елегантно. Подобрување на контролата на стилизирање. Висок квалитет : Направено од високо одделение материјал, кој е еколошки и здрав за човекот и животната средина. Овој производ е нераскинлив, нераскинлив и не ја прободува вашата кожа. Одлично за сите типови на коса : Овој чешел е совршен за враќање и додавање на волумен на фино, средно, густа, истенчување на косата, кадрава или брановидна коса, груба коса, етничка и текстурирана или опуштена коса, природна коса. Одличен дизајн : Дизајнот на рачката на бранови го прави поблизу до вашата дланка и ве прави да се чувствувате удобно, што ја намалува повредата на зглобот.

Features:
1. This product adopt the natural hair which can reduce the friction between the comb and your hair and also reduce the pressure of hairdressers. :
2. This product is nondeformable, unbreakable and not stabbing your skin.:
3. The design of wave handle makes it more close to your palm and makes you feel comfortable.:
4. The main function of the comb is fluffy your hair and makes you look very elegant.:
5. It is easy and convenient to use. A good helper for your beauty.:
Specifications:
Condition:
100% Brand new
Type:
Curly Hair Comb
Material:
Wood
Quantity:
1Pc
Size:
Approx. 20 * 8 * 5 cm / 7.9 * 3.1 * 1.9 inch
Color:
Coffee
Package Include:
1 x Curly Hair Comb Only:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..