• Свеж
11 пакување Чешли За Опашка од Стаорци Комплет Клипови за Коса: 3 парчиња Чешли за Опашка од Стаорци 7 парчиња Алигаторски Клипови За Коса И Мини Гумени Ленти, Чешел З?
zoom_in

11 пакување Чешли За Опашка од Стаорци Комплет Клипови за Коса: 3 парчиња Чешли за Опашка од Стаорци 7 парчиња Алигаторски Клипови

DEN 804.80

Стока
check Во продавницата

Апликација За Поставување Чешли за Опашки од стаорци : 11 пакување Чешли За Коса Со Опашки Од Стаорци, Вклучувајќи 3 Парчиња Чешли За Опашка Од Стаорци, 7 Парчиња Алигаторски Штипки за Коса и 1 пакет Мини Гумени Ленти,Овој Сет За Чешел За Коса Може Да ви Помогне Да Направите Многу Стилови На Коса,Доволно За Да Ги Задоволите Вашите Различни Потреби За Секојдневна Употреба Чешли За Опашка Од Стаорци Поставени За Откачени Брановидни, Прави, Кадрави, Влажни, Суви, Дебели Многу Стилови На Коса Салонски Стајлинг, Овие Комплети Со Чешел Имаат Разновидни Бои, Можете Да Изберете Да Ги Користите Според Вашите Расположенија и Убаво Да се Совпаѓаат со Вашите Различни Шминки и Типови Коса. Материјал За Чешли За Опашка од Стаорци : Чешел За Опашка Е Изработен од Јаглеродни Влакна И Нерѓосувачки Челик; Алигаторски Клипови Со Метална Пружина Со Висока Еластичност Која Трае Долго Дури И По Повторна Употреба; Редовна Употреба, Додава Брилијантен Сјај и Сјај На Досадната Коса; Ја Остава Косата Мазна и Свиленкаста Мека; Вашата Коса и Скалп ќе Бидат Поздрави. Стаорец Опашка Чешел Екстра-долга Игла Опашка.Неверојатно Лесен .Удобна Рачка За Држење Погодна За Комплети За Снабдување Со Салон, Бербер и Козметика,Практични И Идеални Алатки Поставени За Жените да Ги Добијат Посакуваните Стилови на Коса, Одлични Чешли за Разделба за Плетенка На Косата. Производ Услуга : Ние Обезбедуваме Обезбедување На Квалитет за Нашите Производи. Ако Имате Некаков Проблем или Предлог За Овој Комплет Чешли За Опашка Од Стаорци, Ве Молиме Контактирајте Не Во Секое време. Апликација За Поставување Чешли за Опашки од стаорци : 11 пакување Чешли За Коса Со Опашки Од Стаорци, Вклучувајќи 3 Парчиња Чешли За Опашка Од Стаорци, 7 Парчиња Алигаторски Штипки за Коса и 1 пакет Мини Гумени Ленти,Овој Сет За Чешел За Коса Може Да ви Помогне Да Направите Многу Стилови На Коса,Доволно За Да Ги Задоволите Вашите Различни Потреби За Секојдневна Употреба. Чешли За Опашка Од Стаорци Поставени За Откачени Брановидни, Прави, Кадрави, Влажни, Суви, Дебели Многу Стилови На Коса Салонски Стајлинг, Овие Комплети Со Чешел Имаат Разновидни Бои, Можете Да Изберете Да Ги Користите Според Вашите Расположенија и Убаво Да се Совпаѓаат со Вашите Различни Шминки и Типови Коса.

Поврзани производи..