• Свеж
Осср Мраз Глобуси Крио Стапчиња Масажа На Лицето Алатки, Нерѓосувачки Челик Убавина Ладни Глобуси За Лице &засилувач; Очи, Ладење Глобуси Сетови на 2,Нега На Кожата ?
zoom_in

Осср Мраз Глобуси Крио Стапчиња Масажа На Лицето Алатки, Нерѓосувачки Челик Убавина Ладни Глобуси За Лице &засилувач; Очи, Ладење

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

ЛЕДЕНИ ГЛОБУСИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : ОССР крио глобусите за лице се направени од нерѓосувачки челик 304 и исполнети со нетоксичен гел за ладење Значи тие не се случуваат пауза, издржлив и останува ладно за долго!. ПРОФЕСИОНАЛНА КРИО ТЕРАПИЈА на ЛИЦЕТО : крио стапчињата за лице можат да ја намалат подпухнатоста, да ги намалат порите, да ги смират воспаленијата, отечените очи и темните кругови, да помогнат во промовирањето на циркулацијата на крвта. Ќе се чувствувате како да сте го донеле лицето дома. ОСЛОБОДЕТЕ ГО СТРЕСОТ : ледените глобуси за лице помагаат при затегнување на кожата и го отстрануваат заморот. Ова ладење глобуси придонесува за поправка и регенерација на клетките на кожата и го стимулира колагенот. БЕЗБЕДЕН И ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : ставете ги глобусите за лице во замрзнувач или фрижидер 2 часа, а потоа користете ги глобусите за лице до 5-6 часа, Спарете ги вашите креми или други производи за нега на кожата!. ЕЛЕГАНТНО ПАКЕТ : 2 компјутерски ладни глобуси и користете инструкции со Кутија за Складирање во Луксузна Кутија. Осср крио ролери за лице прави совршен роденденски или Божиќен подарок за жени, мајка, сопруга, Девојка. Совршен како подарок за вашите најблиски, па дури и за себе!.

Поврзани производи..