• Свеж
КСИРУЈНФД Профирм корејски Растворлив Протеински Конец, Инсталиран Корејски Сет За Подигнување На Протеински Конец, Растворлив Протеински Конец За Подигнување Н?
zoom_in

КСИРУЈНФД Профирм корејски Растворлив Протеински Конец, Инсталиран Корејски Сет За Подигнување На Протеински Конец, Растворлив Протеински Конец

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Растворлива Протеинска Нишка : Откако Растворливиот Протеински Конец ќе се раствори во течност и целосно ќе се апсорбира од кожата, колагенот ќе го надополни недостатокот на колаген на кожата, ќе ја смири и поправи кожата Намалете Ги Фините Линии Брчки : конецот Од колагенска свила обезбедува ефекти на затегнување и кревање, измазнува нови линии и брчки и ја обновува кожата, ја зацврстува, ги намалува порите, ги осветлува и хидрира најдлабоките слоеви на кожата за природен сјај. Прави Подобрување На Еластичноста На Кожата : Конецот Од Колаген Протеин дава моќен ефект на затегнување и подигнување на вашата кожа. Подигнувањето на протеинскиот Конец може да ја стимулира регенерацијата на кожата. Природни Состојки : екстракт Од Платина, хидролизирана свила и многу висококвалитетни природни растителни екстракти. За Целиот Тип На Кожа : Совршен За сите типови кожа, особено за сувата кожа. Како да се користи : 1. Измијте го лицето темелно. Нанесете ја протеинската нишка на саканата област и испрскајте со вода од вашата омилена суштина на серумот. Почекајте конецот целосно да се раствори и масирајте го во вашата кожа додека не се апсорбира целосно. Спецификација : нето содржина : 60 парчиња/1бокс применлив тип на кожа : Секаков Тип На кожа Ефикасност : Навлажнувачки, контрола на маслото,навлажнувачки, зацврстувачки, мека кожа Нашата препорака : користете 1-2 пати неделно.

Net content:
60pcs/1box
Applicable skin type:
any skin type
Efficacy:
Moisturizing, oil control, moisturizing, firming, soft skin
Our recommendation:
use 1-2 times a week.
The Package Includes:
1Box (60pcs) / 2Box(120Pcs)/ 3Box(180Pcs)/ 5Box(300Pcs)  * Korean Soluble Protein Thread:
Tips:
1. Due to the display and light, please focus on the actual product received.:
2. Due to manual measurement, please allow an error of 1-2cm. :

Поврзани производи..