• Свеж
2 парчиња маскара и алатка за штит за очила, силиконски цртајте очен сенка за очи нанесете алатки за трепки, алатки за шминка за трепки за еднократно користење на тр?
zoom_in

2 парчиња маскара и алатка за штит за очила, силиконски цртајте очен сенка за очи нанесете алатки за трепки, алатки за шминка за трепки за еднократно

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Силиконски материјал : Оваа мултифункционална алатка за шминка за очи е изработена од супер мек силиконски материјал, лесен за чистење, бришење со ткиво и миење со вода, може да се користи долго време Два лаци : Чуварот на маскара има две кривини, големи лаци за совршено да одговара на обликот на окото, мали лаци за да ја претстави линијата за очи, помошните четки за горните и долните трепки за да создадат завиткани трепки од коренот. Мултифункционален дизајн : Чуварот на апликаторот Mascara не само што може да примени трепки, сенка за очи и ајлајнер, туку може да се користи и за примена на маски, погодни за сите форми на лице. Лесно за носење : Заштитник на трепките е толку лесен што можете да го носите со себе, така што не мора повеќе да се грижите за шминка. Заштедете време : Оваа мулти-намена алатка за шминка за очи ви помага да нанесете маскара, сенка за очи и контурирање на ајлајнер брзо и лесно, заштедувајќи време и ја олеснува шминката полесно дури и за почетниците. Силиконски материјал : Оваа мултифункционална алатка за шминка за очи е изработена од супер мек силиконски материјал, лесен за чистење, бришење со ткиво и миење со вода, може да се користи долго време. Два лаци : Чуварот на маскара има две кривини, големи лаци за совршено да одговара на обликот на окото, мали лаци за да ја претстави линијата за очи, помошните четки за горните и долните трепки за да создадат завиткани трепки од коренот.

Поврзани производи..