• Свеж
Лурос масажер за очи за очи на очите масиво за очи 2 парчиња крем за лице лажици метална шминка шпатула за убавина масажа лажички лажици за лице за лице козметички м?
zoom_in

Лурос масажер за очи за очи на очите масиво за очи 2 парчиња крем за лице лажици метална шминка шпатула за убавина масажа лажички лажици за

DEN 782.40

Стока
check Во продавницата

Има едноставен дизајн, но многу практично во употреба, донесете многу погодност за вас Оваа ставка може да се користи како лажичка за крем за лице и стап за масажа, практична и издржлива за употреба. Масажата за масажа на кремот за очи на другиот крај на лажицата може да промовира апсорпција на кремот за очи и да помогне во намалувањето на торбите за очи, торбите за очи, сенките и подпухналоста предизвикана нерамна тон на кожата. Произведено со високо квалитетен материјал за легура на цинк, нашиот масажер за очи е со сигурен квалитет. Тие се дизајнирани да бидат мали и лесни, лесни за употреба и чисти, лесни за носење. Опис 2 парчиња лажици за крем за лице Метална шпатула за масажа за убавина лажици за очи за козметички карактеристики на лицето- материјал : легура на цинк- големина : околу 8. 39in крем за лице шпатула шпатула шпатула крем лажичка метална лажици козметичка шминка шпатула козметички лажици пакет, вклучувајќи 2 стапчиња за масажа на очите.

Поврзани производи..