• Свеж
Ксијахиум 54 Тронови Путер За Тело Машки Креми За Лице Освежувачки И Немрсен Коректор Акни Коректор Осветлување На Кожата Невидливи Пори Мрзливи Креми Лосион Сува ?
zoom_in

Ксијахиум 54 Тронови Путер За Тело Машки Креми За Лице Освежувачки И Немрсен Коректор Акни Коректор Осветлување На Кожата Невидливи

DEN 43.04

Стока
check Во продавницата

1антис Стареење : Ова е Совршен Навлажнувач за Лице. Обезбедува Моќни ФОРМУЛИ Против Стареење За Мажи. Ова Е Нејзината Кожа. Менс Се Соочуваат Со Брчки : Ова Е Лосион Отпорен На Брчки За Мажи, Кој Може Значително Да Ја Груби Кожата, Да Обезбеди Добар Ефект На Измазнување, Да Ги Намали Брчките, Да Ги Намали Знаците На Стареење И Да Ви Помогне Да Имате Навистина Привлечно Лице. Природни ФОРМУЛИ : Дали Ова Антис Стареење Содржи Колагенски Ретиноли и Помага Во Лицето? Ова Не Навлажнува Длабоко, Туку И Ја Заклучува Водата Додека Не Стане Ноќ. Ден И Ноќ : Оваа Брчка Против Брчки Има Моќни Навлажнувачки И Обновувачки Состојки И Е Погодна За Мажи Од Која Било Возраст И Од Кој Било Тип На Кожа. Во Вечерните Часови, Нашите Помагаат Во Нормализирање НА ОБНОВУВАЊЕТО на Клетките. Во Текот На Денот, Може Да Обезбеди Доволно Влага За Да Се Намали Сувоста. Антис Брчки и Компактен Лосион : Нашето Навлажнување Против Стареење На Лицето Има Удобна Текстура, не е Мрсно и Нема Да Ги Затне Порите. Оваа Емулзија Против Брчки Е Специјално Формулирана За Сите Типови Кожа, Вклучувајќи Ја И Чувствителната Кожа. 54 Престоли Путер За Тело Машки Креми За Лице Освежувачки И Немрсен Коректор Акни Коректор Коректор Осветлување На Кожата Невидливи Пори Мрзливи Креми Лосион Суви Креми За Лице На Кожата Освежувачки И Немрсен Коректор Акни Коректор Осветлување На Кожата Невидливи Пори Мрзливи Креми Материјал : Боја : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Поврзани производи..