• Свеж
Бодиографија Ексфолирачко Дуо За Усни: Пилинг и Кондиционирање На Пилинг За Усни Со Моќно Антиоксидантно Масло Од Марула | Ги Смирува И Штити Усните | Без Глутен, Бе?
zoom_in

Бодиографија Ексфолирачко Дуо За Усни: Пилинг и Кондиционирање На Пилинг За Усни Со Моќно Антиоксидантно Масло Од Марула | Ги Смирува

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Произведено во САД Вегански, Без Парабени И Без Глутен. Внесен Со Витамини, Минерали И Антиоксиданси. Достапно во повеќе од 50 земји во светот. Едноставно И Ефикасно. МАЗНИ И УСЛОВИ - нашиот шеќерен пилинг за усни е натопен Со Масло Од Марула. Тоа помага да се неутрализираат слободните радикали што доведуваат до повеќе колаген. ЛЕСНО СЕ АПСОРБИРА-пилингот за усни лесно се нанесува и веднаш се апсорбира од вашите усни!. ИДЕАЛНИ ЗА СУВИ и ЧУВСТВИТЕЛНИ - нашите природни состојки и антиоксиданси помагаат во негување и заштита на секого со сува или чувствителна кожа и усни. ГИ ОМЕКНУВА УСНИТЕ-Продолжете со употребата на нашиот пилинг за усни ќе доведе до целосно нахранети и меки усни!. СУРОВОСТ-БЕСПЛАТНО И БЕЗ ГЛУТЕН-Бодиографија Усна Дуо суровост и глутен-бесплатно. Ние создаваме висококвалитетна шминка, козметика и производи за нега на кожата кои се добри и за вас и за околината. Зголемете ја јачината на звукот со врел розов сјај за усни или жесток црвен кармин за една ноќ во градот. За секојдневен изглед, нашите голи течни кармини можат да послужат како совршен завршен допир. Дајте им на усните претрупан сјај со еден од нашите балсами за усни, кармини или производи за облоги за усни. Ајде да ја истражиме нашата витална палета на производи. Индустрија за убавина доверливо име повеќе од 18 години, Бодиографијата Е Во Семејна сопственост и управувана Од Робанда Интернешнл.

Поврзани производи..