• Свеж
Koconh Veze Cream Cream за жени мажи, дефинирајќи гел за очи кул и нежно зацврстување на крем за очи
zoom_in

Koconh Veze Cream Cream за жени мажи, дефинирајќи гел за очи кул и нежно зацврстување на крем за очи

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

[Cream Cream Eye] : Крем за очи Veze е нежен, но сепак интензивно смирувачки за да се намали изгледот на фини линии и видливи темни кругови [Брза апсорпција] : Кремот за очи Veze се апсорбира брзо во пределот на очите додека го стимулира производството на протеини за да ја задржите вашата кожа да изгледа убава цел ден. [Осветлете] : Кремот за очи вези може да ги осветли торбите за очи и темните кругови и ефикасно да го инхибира производството на меланин околу очите. [Цврсти крем за очи] : Крем за очи Veze ја прави кожата да изгледа помлада. Подвлечени потопени области, го намалува појавата на фини линии и го намалува појавата на видливи темни кругови и подпухналост околу очите. [Услуга] : Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. [Cream Cream Eye] : Крем за очи Veze е нежен, но сепак интензивно смирувачки за да се намали изгледот на фини линии и видливи темни кругови. [Брза апсорпција] : Кремот за очи Veze се апсорбира брзо во пределот на очите додека го стимулира производството на протеини за да ја задржите вашата кожа да изгледа убава цел ден. [Осветлете] : Кремот за очи вези може да ги осветли торбите за очи и темните кругови и ефикасно да го инхибира производството на меланин околу очите. [Цврсти крем за очи] : Крем за очи Veze ја прави кожата да изгледа помлада. Подвлечени потопени области, го намалува појавата на фини линии и го намалува појавата на видливи темни кругови и подпухналост околу очите. [Услуга] : Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Карактеристики : Навлажнувачки и деликатни, навлажнувачки и навлажнувајќи ја кожата околу очите што ги зацврстуваат, еластичните и нежните, помагаат во цврстата и еластичната кожа на очите проucирна и мека, поправка на досада, проucирна и сјајна затегнување на кожата околу очите, намалување на кожата намалување на досадата, светлината Суштината на кожата, помогнете во санирање на темните кругови Поправете фини линии, навлажнувачки и навлажнувачки, помогнете во поправката на фините линии Спецификација : Нето содржина : 15 G (g/ml) Големина : околу 2x11cm/0,8x4.

Net content:
15g (g/ml)
Size:
About 2x11cm/0.8x4.3in
Ingredients:
Niacinamide, Difibromyeast, etc.
Product efficacy:
silky and moisturizing texture, easy to absorb, moisturizing and not greasy, replenishing the moisture of the skin around the eyes, making the skin moist and full, showing the cool charm of men
Package List:
3/5PCS× Eye Cream:
Notes:
Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :

Поврзани производи..