• Свеж
Хеџаби Скулптура Апс Крем За Вајање, Крем За Согорување Маснотии За Стомак, Природен Крем За Слабеење На Телото За Стомак, Раце И Бутови, Зацврстувачко Тело За Мажи ?
zoom_in

Хеџаби Скулптура Апс Крем За Вајање, Крем За Согорување Маснотии За Стомак, Природен Крем За Слабеење На Телото За Стомак, Раце И Бутови,

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Природни Органски Состојки : Извлечен од природни растителни екстракти, безбеден е и ефикасен за употреба, што ви овозможува да имате подобра фигура Цврста Кожа : Го Подобрува лабавото ткиво на кожата, ја подобрува цврстината и еластичноста. Стомачните мускули што ги сакате се јасно видливи. Подобрување На Кожата : Забрзување на циркулацијата на крвта, промовирање на метаболизмот на телото, зајакнување на мускулите и промовирање на добро здравје. Подобрете го целулитот и направете ја кожата мазна и нежна. Лесно Се Апсорбира : овој крем има силен капацитет за апсорпција. Тој е супер пријателски за кожата и ќе направи вашата кожа да се чувствува мека и удобна. Одличен Подарок : погоден е за вашиот љубовник да ја направи неговата фигура пошармантна и да помогне да се одржи односот меѓу двете страни. Карактеристики : Направени Од растителни екстракти кои се природни, безбедни, благи и лесни за апсорпција. Помага за негување и подобрување на сувата кожа за да ја направи мазна и нежна. Исто така, помага да се обликува убаво и привлечно тело. Спецификација : Нанесете на : Половината, стомакот, колковите, бутовите нозете И рацете Нето Содржина : 60 Гр рок На Траење : 3 Години Пакетот Вклучува : 1/2/3/5 парчиња * Скулптички Стомачни Мускули За Вајање Крем Белешки : поради рачни мерења, ве молиме дозволете мали отстапувања во мерењето.

Apply to:
Waist, abdomen, hips, thigh legs and arms
Net Content:
60 G
Shelf life:
3 years
Package Includes:
1/2/3/5Pcs * Sculptique Abs Sculpting Cream :
Notes:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations. :
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed in the picture. :

Поврзани производи..